Bafra Türk Sağlık-Sen Sabah Kahvaltısında Buluştu

Bafra Türk Sağlık-Sen Sabah Kahvaltısında Buluştu

Ali Keskin - Bafra55.net / Türk Sağlık Sen Bafra Şubesi sendikanın tüm organlarının katılımı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

A+A-

Türk Sağlık Sen Bafra Şubesi sendikanın tüm organlarının katılımı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Samsun Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Erdoğan Çakmak ve yönetim kurulu eşliğinde kahvaltıya Bafra Türk Sağlık-Sen İlçe Yönetimi Orhan Örkün, Aytekin Arslan ve 140 kişi Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya katılım gösterdi.

Kahvaltı sonrası konuşmasını yapan Samsun Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Erdoğan Çakmak ‘’ Türk Sağlık-Sen Samsun şube Başkanlığı olarak birlik ve beraberliğimizin daha güçlü daha anlamlı hala gelmesi ve hergün büyüyen ve çoğalan üyelerimizin birbiri ile tanışıp kaynaşması adına Bafra İlçe temsilciliği olarak üyelerimiz ile birlikte kahvaltı organizasyonu düzenledik..

Bu tür organizasyonları Türk Sağlık-Sen ailesini vizyonu ve birlikteliğimizin göstergesi olarak görüyor ve çok önemsiyoruz...

Her geçen gün artan sayımız  ve büyüyen Türk Sağlık-Sen ailesi için Bafra ilçemiz çok önemli bir yer teşkil etmektedir...

Amacımız En büyük ilçemiz olan Bafra ilçemizde Türk Sağlık-Sen olarak yetkiyi almak ve bunu Samsun ilinde her kuruma yayabilmek..

Yanlış politikalar ve liyakatsız yöneticiler ile etkisiz bir sendika yüzünden mağdur olan sağlık Çalışanlarımızın yetkiyi alarak sorunları çözmek..

Bugün Bafra’da gördüğümüz katılım ve katılan arkadaşlarımız coşkusu ve kararlılığı bize inanılmaz bir güç ve motivasyon kaynağı olmuştur...

Biz bu inanç ve duruş ile Allah’ın izni ile bunu arkadaşlarımız ile başaracağız

Bu kahvaltı ve benzer programlarımız Bafra başta olmak üzere tüm ilçe e kurumlarımızda devam edecektir...

Bugün kü kahvaltı programına katılan tüm üyelerimize tel ediyor bu programı hazırlayan ve emeği geçen temsilci diğer arkadaşlarımızada ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

saglik-sen.jpgsaglik-sen-1.jpgsaglik-sen-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.