Bafra Türk Kızılay’ından Kan Bağışı Semineri

Bafra Türk Kızılay’ından Kan Bağışı Semineri

Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Bafra Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde kan bağışı semineri ve bağışçılara madalya töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Seminer ve madalya törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç, Samsun Kan Merkezi Müdürü Serdar Bayram, Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İsmail Dabak ve bağışçılar katıldı.

Program kısa bir açılış konuşmasının ardından Samsun Kan Merkezi Müdürü Serdar Bayram’ın kan bağışı semineri ile devam etti. Serdar Bayram’dan sonra sözü Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç aldı. Katılımcılara ve bağışçılara teşekkürlerini ileten Genç, “Samsun bölgesinde hedeflenen kan bağışı sayısına Bafra olarak bizde ciddi katkı sağlamak istiyoruz. Bu sebeple 3 – 6 Kasım tarihleri arasında Bafra Kaymakamlık binası önünde Türk Kızılay’ı kan bağışı araçları bulunacaktır. Bafralılardan kan bağışına destekte bulunmalarını istiyorum” dedi.

Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç’in konuşmasından sonra kan bağışçılarına madalya törenine geçildi. Madalyalarını vermek üzere kürsüye davet edilen Bafra Kaymakamı Halis Arslan kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve bağışçılara madalyalarını takdim etti.

Madalya töreninde hazır bulunan Adem Cansu, Adem Orhan, Adem Esen, Cemal Celahir, Halil İbrahim Yılmaz, Hatice Özkan, Hayati Öz, İbrahim Sarıca, Mehmet Yerli, Mevlüt Kitapçı, Mustafa Karaman, Mustafa Keçeli, Mustafa Şeker, Necati Toraman, Nuri Elverdi, Samet Çakır, Selim Gök, Şenol Yavuz ve Yusuf Kavak’a madalyaları takdim edildi.

Program katılımcıların ve bağışçıların fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

bafra-kizilay-kan-bagisi-007.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-008.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-009.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-010.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-011.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-012.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-013.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-014.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-015.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-016.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-016.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-017.JPGbafra-kizilay-kan-bagisi-018.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.