BAFRA TÜRK EĞİTİM-SEN OKUL İDARECİSİ ÜYELERİYLE İLE BİR ARAYA GELDİ

BAFRA TÜRK EĞİTİM-SEN OKUL İDARECİSİ ÜYELERİYLE İLE BİR ARAYA GELDİ

Bafra Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı

A+A-

son dönemlerde yaşanan eğitimle ilgili sorunları görüşmek üzere ilçemiz okullarında görev yapan idareci üyeleriyle bir toplantı yaptı.

Toplantıya Türk Eğitim-Sen üyesi okul müdürleri, müdür başyardımcıları, müdür yardımcıları ve Bafra Türk Eğitim-Sen Yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda yeni çıkarılacak yönetici atama yönetmeliği, özür grubu atamaları, norm fazlalılığı atamaları, şube müdürlüğü atamaları, kılık kıyafet yönetmeliği, okul dönüşümleri, banka promosyonları, okullarımızın genel sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan İbrahim AKEKMEKCİ şunları söyledi: “Bu akşam Türk Eğitim-Sen üyesi idareci arkadaşlarımızla bir araya geldik. Eğitimle ilgili sorunlarımızı konuştuk.           Son derece verimli bir toplantı oldu. Eğitimle ilgili uygulamaların bizzat içinde bulunan idareci arkadaşlarımızın görüşlerini aldık. Bu görüşler doğrultusunda sendikal çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Banka promosyonları ile ilgili yapmakta olduğumuz çalışmaları da paylaştık. Promosyon konusunda inşallah eğitim çalışanları için ilçemizde yetkili sendika olarak güzel bir sonuç almak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle Bafra Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı olarak eğitim çalışanı arkadaşlarımızın karşılaştıkları sorunlarda her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.