Bafra Türk Eğitim-Sen  “Çocuklar İçin Dede Korkut”  İle Ülkü Ocaklarında

Bafra Türk Eğitim-Sen  “Çocuklar İçin Dede Korkut”  İle Ülkü Ocaklarında

Türk  Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı Ülkü Ocakları Genel Merkezinin hazırlamış olduğu “Çocuklar İçin Dede Korkut” hikaye kitabını, Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığını, üyeleri ile ziyaret ederek çocuklara hediye etti.

A+A-

Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, “Ülkü Ocakları Genel başkanı Sinan Ateş ve yönetiminin çocuklar için hazırladığı bu muazzam eseri çocuklarımızla, sevgili öğrencilerimizle buluşturmak, onların kültürel bilinçlenmesine katkıda bulunmak ve okumaya teşvik etmek  amacı ile böyle bir çalışmaya girdik.

Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz daha önce  de “Çocuklar için Nutuk” ve “Çocuklar için Kutadgu Bilig” eserlerini hazırlamış ve çocuklarımıza dağıtmıştı. Bizde böylesine anlamlı bir çalışmada yer almak istedik. Yönetim kurulu üyelerimizle ile aldığımız 100 kitabı çocuklarımızla buluşturmak istedik. Çocuklarımızın milli ve manevi bilincini  geliştirmek adına Ülkü Ocakları Genel merkezimizin bu anlamlı faaliyetine Bafra  Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı olarak destek olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bizler Bafra’dan böyle güzel bir projeye katkı verebilmişsek ne mutlu bizlere.

Eroğlu, Ülkücülük deyince,Ülkü Ocakları deyince her şey bizim için duruyor. Bu kutlu çatı altında olmak ,bu maneviyatı yaşamak ayrıca bir mutluluktur,dedi.  Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, “Burada olmamızın ana sebebi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr.Sinan Ateş’in son dönemde hazırlattığı Dede Korkut Hikaye kitabını çocuklarımıza dağıtmak. Bugün Türk Eğitim Sen önderliğinde bir organizasyon yapıldı.Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu tarafından temin edilen 100 tane kitabı dağıtacağız.Hepiniz hoş geldiniz,şeref verdiniz dedi. MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna , “ Buradaki program gerçekten çok hoştu. Ülkü Ocakları Başkanımız Sinan Ateş harika işler yapıyor. Milletimiz bu çalışmaları gıptayla izliyor ve destekliyor. Buda bizlerin geleceğe daha güvenle bakmasına sebep oluyor. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum,dedi. Konuşmaların ardından Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı tarafından temin edilen 100 kitap çocuklara dağıtıldı.Programa MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetim kurulu, Türkav Bafra Şube Başkanı Sami Keskin ve yönetim kurulu,okul müdürleri,öğretmenler ve çok sayıda genç katıldı.

image0-800x533.jpegimage4-800x533.jpegimage5-800x533.jpegimage7-800x533.jpegimage11-800x533.jpegimage15-800x533.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.