Bafra Turizm Fakültesinde Açılış Dersi verildi

Bafra Turizm Fakültesinde Açılış Dersi verildi

OMÜ Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi programı düzenlendi.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

A+A-

OMÜ Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi programı düzenlendi.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

OMÜ Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yetkin Bulut açılış konuşmasında,’’Kıymetli protokol ve sevgili öğrenciler 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılı dersimize hepiniz hoş geldiniz.
Bugün benim için son derece özel bir gün. Beraber çalışma şerefine nail olduğum, kendisinden çok şey öğrendiğim Gümüşhane Üniversitesi Rektörü kıymetli Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek hocamı ağırlamaktan çok büyük gurur ve onur duyuyorum. Hocam hoş geldiniz.
Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi olarak genç, dinamik, üretken ve çok çalışkan bir kadroyuz. Akademik yayın ortalaması olarak baktığımızda URAP tarafından yapılan sıralamalarda sürekli olarak ilk beşin içerisinde yer alıyoruz. Nitekim hem sayı hem de nitelik olarak grafiğimiz sürekli yükseliyor. 
Fakülte olarak en önemli farklılarımızdan bir tanesi de konunun uzmanları ile öğrencilerimizi bir araya getiriyoruz. Şu an burada yer alan Kaymakamımız Sn. Cevdet Ertürkmen ve Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Sn. Alaiddin Domaç öğrencilerimizin derslerine giriyorlar. Fakülte olarak öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin proje kültürünü edinmesi için çaba sarfediyoruz. Örneğin Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Ayşe Atar ve öğrencilerimiz Teknofest 2021 de finale kaldı. Akademisyenlerimiz ise proje yazma eğitimleri aldılar. Sevgili katılımcılar,
Bugün bu binanın içerisinde isek Sn. Kaya AŞÇI nezdinde AŞÇI ailesinin sayesindedir. Ne zaman telefon açsak bize destek olan ve sürekli olarak bizi motive eden Bafra’nın değerli büyüğü Sn. Kaya AŞÇI’ya özel olarak bir alkış rica ediyorum. İyi ki varsınız.
Sevgili misafirler,
İnşallah kurulan bu güzel iletişimin katkısı, öğrencilerimizin okullarını sahiplenmesi ve akademisyenlerimizin de başarısı ile taçlanacak; hepimizin gurur duyacağı bir Turizm Fakültesini hep beraber izleyeceğiz. 
Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi bağışlayıcısı Aşcı ailesi adına SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı yaptığı konuşmada ,’’Aşcı ailesi adına eğitime kazandırdıkları Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin eğitimde yaptığı başarılı çalışmalar ve projeleri takdir etmekteyim. Eğitim çok önemlidir. Özellikle yabancı dil çok önemlidir.’’dedi.

Daha sonra sırasıyla OMÜ Rektör Vekili Prof.Dr.Cengiz Batuk, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundular.
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise akademik yılın açılış dersinde,’’Küresel İklim Değişikliğinin Turizm Sektörü üzerine muhtemel etkileri ‘’ konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
Dersin sonunda ise soru cevap kısmına geçildi.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından program sona erdi.
Programa çok sayıda davetli ve öğrenci katılım sağladı.

1-1-002.JPG1-2-003.JPG1-3-003.JPG1-4-003.JPG1-5-003.JPG1-6-003.JPG1-7-003.JPG1-8-001.JPG1-9-001.JPG1-10-001.JPG1-11-001.JPG1-12-001.JPG1-13-001.JPG1-14-001.JPG1-15-001.JPG1-16-001.JPG1-17-001.JPG1-18-001.JPG1-19.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.