BAFRA TSO'DAN SEVGİYLE UZANAN ELLER PROJESİ OCUKLARINA JEST

BAFRA TSO'DAN SEVGİYLE UZANAN ELLER PROJESİ OCUKLARINA JEST

Bafra Kaymakamlığı önderliğinde başlatılan ve 5 aydan değişik faaliyetler devam eden Sevgiyle Uzanan Eller projesindeki faaliyetleri izleyen

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar çocuklara bir jest yaparak çikolata dağıttı.

Öğrencileri ziyaret ederek faaliyetleri yerinde izleyen Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve oda başkanı Göksel Başar Bafra’da sporun her dalını başarmak adına kaliteyi yakalayıp bir marka haline gelmelidir. Şuanda sevgiyle uzanan eller projesinde futbol, voleybol, badminton, halk oyunları, tiyatro, müzik, tekvando, masa tenisi ve müzikle toplamda 9 ayrı dalda devam etmektedir.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar yapmış olduğu açıklamada; her gün yapılan değişik projelerle ilçemiz değer kazanıyor. Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan sevgiyle uzanan eller projesinde öğrenciler 9 ayrı farklı faaliyetler de bulunarak günlerini güzel bir şekilde değerlendiriyorlar. Toplamda 300 öğrenci bu faaliyetten faydalanıyor. Bu arada böyle bir projeyi kazandıran Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a teşekkür ediyorum. Bizlerde oda olarak projede bulunan öğrencilerimizi ziyaret ederek çikolata ikramında bulunduk. Böyle projelerde her zaman desteğe hazırız dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan açıklamalarında ise;  5 ay önce ilçemizde sevgiyle uzanan eller projesini başlattık. İlk olarak Ocak ayında öğrencilerimizle 3 günlük bir sevgi kampı yaptık. 2. Etapta ise öğrencilerimizi Çanakkale’ye gönderdik.  Hafta sonları ise 9 ayrı dalda faaliyetlerimiz hocalarımızın nezaretinde devam ediyor. Proje kapsamındaki etkinlikleri Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Göksel Başar ile ziyaret ettik. Bu arada oda olarak çocuklara çikolata dağıtarak jest yaptılar. Tabii ki başarılı olan öğrencilerimizi Samsun’a gidecekler ve ayrıca uçağa binecekler. Yazın ise okul tatilinde yüzmeyen kalmasın adlı programla projemiz devam edecektir dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.