BAFRA TSO’dan “Dijital İletişim” Personel Eğitimi

BAFRA TSO’dan “Dijital İletişim” Personel Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının tarafından Ondokuzmayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mevlüde Nur Erdem sunumları ile “Dijital İletişim” adlı Personel eğitimi gerçekleştirilmiştir.

A+A-

Akıcı ve güncel ornekleri içeren anlatımıyla dikkat çeken Mevlüde Nur Erdem, İletişim kurma biçimleri, insanlık tarihinde ön plana çıkan olaylar üzerinden ilginç örnekleriyle aktardı.

Eğitmen Mevlüde Nur Erdem sunumlarında ‘ Genel anlamıyla iletişim, insanların toplu halde yaşamaları, etkileşimde bulunmaları ve üretim – tüketim ilişkileri geliştirmeleri sonucu ortaya çıkmış olan bir olgudur. İnsanların çeşitli nedenlerle etkileşimde bulunmaları iletişim kurmayı zorunlu kılmıştır.

İletişim, sadece kitlesel düzlemde sınırlandırılabilecek bir kavram değil, hayatın pek çok alanında karşımıza farklı biçimlerde çıkabilecek bir olgudur. Milattan önce 25 – 35 binli yıllarda ilk insanlar tarafından mağara duvarlarına çizilen resimlerle başladığı ifade edilebilecek olan iletişimin ilk ayağını sözlü iletişim oluşturmaktadır’ dedi.

Dijital İletişim Eğitimin kapsamında İletişimin Temel Öğeleri, Yeni medya dolayımlı iletişim, Bilgisayar ve özellikle de internet aracılığıyla kurulan iletişim ve dijtal iletişim teknolojileri gibi konularda bilgiler aktardı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin ‘Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak kaliteli iş ve hizmetin personel gelişimden geçtiğinin olarak ve günün ihtiyaçlarına cevap veren eğitimler düzenlemekteyiz. Yıllık iş planımız çerçevesinde üye, personel ve yönetici eğitimlerimiz devam edecektir. Katılım sağlayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim’ dedi.

Gerçekleştirilen Personel Eğitimine ; Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Çarşamba TSO Genel Sekreteri Gültekin Sürül, Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Recai Akçer, Çarşamba TSO Personeli, Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi Personelleri ve Bafra TSO Personelleri katıldı.

Bafra TSO yönetimi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.