Bafra TSO’da Birleştirilmiş Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı

Bafra TSO’da Birleştirilmiş Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı

Bafra TSO’da Birleştirilmiş Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, birleştirilmiş meslek komite toplantısı üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar toplantıyı açarak “Toplantımızın odamıza ve üyelerine, hayırlı olması dileği ile sözlerime başlamak istiyorum.

Mayıs ayı içinde yapılan seçimlerle üyelerimiz,  meclis üyelerini ve meslek komite üyelerini seçerek bizi ve sizi bu görevlere layık gördüler. Sizin şahsınızda üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Meclis üyeleri ve Meslek komite üyelerinin bir araya geldiği Birleştirilmiş meslek komite toplantısına hepiniz hoşgeldiniz. Bu toplantının amacı sizlerle Odamızın faaliyetlerini paylaşmak olduğu gibi sizlerin de katma değer sağlayacağı, görüş ve önerilerinizin de yer alacağı bir oturum haline getirmektir” dedi.

Başar “Değerli meslek komiteleri üyeleri, Odamız Bafra, Alaçam, Ondokuzmayıs ve Yakakent ilçelerinde üyeleri olan kuruluştur. Biz odamız üyelerine en iyi şekilde hizmet için kararlıyız. Sizden de ricamız hangi konuda olursa olsun düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızdır. istişare etmek ortak akıl üretmek bizim yönetim anlayışımızın temel ilkesidir. Yardımlaşma ve dayanışma, bir toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir. Ortak akıl üreterek ortak hedefe yönelirsek başarı kaçınılmaz olacaktır. Biz gücümüzü ve enerjimizi üyelerimizden, ailelerinden çalışanlarından almaktayız. Ticaret ve sanayi odaları faaliyet gösterdikleri bölgelerin en önemli sivil toplum örgütleridir.

Bafra Ticaret ve Sanayi odası kurulduğundan bugüne kadar hizmet eden bütün yönetici, meclis üyesi , meslek komitesi üyesi ve personele teşekkürlerimi sunuyorum. Biz bu görevleri bir bayrak yarışı olarak değerlendiriyoruz. Daha önce bu makamlarda olanlar ellerinden geldiğince en iyi hizmeti verdiler. Onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyarak bizden sonra gelenlere teslim etme düşüncesindeyiz” dedi.

Programa Meslek komite üyelerinin karşılıklı soru cevapları şeklinde devam edildi.

dsc_3314.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.