Bafra TSO ve TB Yardım Tırı Yola Çıktı

Bafra ilçesinde afetzedelere ulaştırılmak üzere Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde ‘Afet Yardım Kampanyası’ başlatıldı. 

A+A-

Bafra ilçesinde afetzedelere ulaştırılmak üzere Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde ‘Afet Yardım Kampanyası’ başlatıldı. 

Bu kampanyaya Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, üyeleri ile Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol ve yönetimi, üyeleri ile birlikte bir kampanya başlatarak 2 tır dolusu ihtiyaç malzemelerini Kahramanmaraş Elbistan’a yolladılar.
Yardım tırı gönderilirken Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş , Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol Bafra55.net haberin canlı yayınında duygularını paylaştılar.
Yardım tırı gönderilmesinde ayrıca Bafra İlçe Emniyet Müdürü Öner Baltacılı ve Daire Müdürleri, Bafra TSO Yönetimi, Bafra TB Yönetimi hazır bulundu.

Bafra Tek Yürek Oldu

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen yaptığı konuşmada,’’Şu anda tek yürek tek yumruk gibiyiz. 85 milyon hepimiz bir aradayız. Her vatandaşımızın acısını kalbimizin en derin noktasından hissediyoruz. Gerçekten üzücü bir olay. Büyük Türk milletinin kadirşinaslığını, yardım severliğini burada özellikle Bafra’da göstermekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tüm Bafralılara, tüm yardımseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bugün bu çalışmamıza hızlı bir şekilde başladık. 3 noktada yardım faaliyetimiz devam ediyor. Bunların tamamı kaymakamlığımız bünyesinde değerlendirilecek, tasnif edilecek ve yardım noktasına gönderilecek. Bugünkü yardım faaliyetlerimizden bir tanesi Bafra Belediyemize ait bir yardım noktasındayız. Belediyemiz bugünkü gelen yardımları özellikle bot, battaniye, konserve, çocuk bezi gibi yardımlarımızı burada topluyorlar. Bu arada anlamlı yardımda bulunan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, üyeleri ile Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol ve yönetimi, üyelerine , duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.’’dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Bafra Ticaret Borsası (TB) Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol yaptıkları açıklamada,’’Merkezüstü  Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.7 büyüklüğünde yaşanan  deprem sebebi ile TOBB önderliğinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile  Bafra Ticaret Borsası (TB) koordinesinde yardım kampanyası başlatılmıştı. Bu yardıma destek olan herkese teşekkür etmek istiyoruz. 
Bu kapsamda yapılacak yardımlarda öncelikli ihtiyaç malzemesi olarak battaniye, kuru bakliyat, gıda, bebekler için  bez, mama ve kıyafet acil önem arz etmekteydi. Bu konuda duyarlı olanlardan Allah razı olsun. Topladığımız yardımları 2 tırla birlikte ve 1 adette iş makinesi operatörünü Kahramanmaraş Elbistan’a gönderiyoruz. Ülkemizin başı sağolsun.’’diyerek sözlerini tamamladılar.

bafra-tso-ve-tb-yardim-tiri-yola-cikti.jpgbafra-tso-ve-tb-yardim-tiri-yola-cikti-001.jpgbafra-tso-ve-tb-yardim-tiri-yola-cikti-002.jpgbafra-tso-ve-tb-yardim-tiri-yola-cikti-003.jpgbafra-tso-ve-tb-yardim-tiri-yola-cikti-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.