BAFRA TSO İLKÖĞRETİM OKULU YUNANİSTAN’DA

BAFRA TSO İLKÖĞRETİM OKULU YUNANİSTAN’DA

BAFRA TSO İLKÖĞRETİM OKULU YUNANİSTAN’DA

A+A-

Bafra Ticaret Sanayi Odası(TSO) İlköğretim Okulu Avrupa Birliği Comenius okul ortaklıkları kapsamında Blue sky Green Leaf adlı (Mavi Gök Yeşil Yaprak) projesi kapsamında Yunanistan’a gitti. 

Okulu’nun bahçesine barışı ve kardeşliği simgeleyen temsili zeytin ağacı dikildi. Ayrıca okula başlayan öğrenci sayısı olan 52 adet selvi fidesi de Atina Marussi Belediye Başkanı’nın katılımıyla toprakla buluşturuldu. Proje kapsamında Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Polonya mutfakları, meşhur yemekleri, tatlıları elektronik ortamda tanıtılıp e-albüm oluşturuldu. Proje haricinde ise Yunanistan’ın tarihi ve turistik yerleri grup halinde gezildi.
Projede kafile başkanı Tugay Kökkülünk, Yunanistan’da çok güzel misafir edildiklerini, tarihi ve turistik yerleri gezdiklerini, projenin amacına uygun çalışmalar yapıldığını belirterek, Yunanistan ekibine teşekkür etti.
Geziye Tugay Kökkülünk, Yunus Sayım, Proje öğretmenleri Ayşegül Yıldız, Mustafa Yıldız ve okul öğrencileri Nazlı Ayşe Gökmen, Merve Zengin, Doğaner Yılmaz ve Furkan Acar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.