Bafra TSO Gönderilerini Aras Kargo ile Ulaştıracak

Bafra TSO Gönderilerini Aras Kargo ile Ulaştıracak

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun teklifleri incelenmesinin ardından

A+A-

Aras Kargo Bafra Şubesi ile anlaşma yapılarak bundan sonraki Oda gönderilerin Aras kargo tarafından yapılacağına karar verildi. 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Özen “çağdaş vizyonuyla her alanda fark yaratan Odamız, geleceğin sektörü olan kargo taşımacılığına önem vermiş ve bu doğrultuda Aras kargo ile protokol imzalayarak gönderilerini daha hızlı ulaştırmayı hedeflemiştir” dedi.

Aras Kargo Samsun Bölge Müdürü Nusret Uslu “Yapmış olduğumuz bu anlaşma ile Odamızın gönderilerini zamanında ve doğru bir şekilde adreslerine teslim edeceğiz” dedi.

Bafra Şube Müdürü Engiz “Odamızın şehir içi ve şehirlerarası kargo hizmetleri İmzalanan bu protokol ile, Oda üyeleri ve diğer kuruluşlara hızlı ve daha avantajlı bir şekilde ulaşacaktır ”dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında karşılıklı imzalanan protokol imza törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Özen ile Aras Kargo Samsun Bölge Müdürü Nusret Uslu , Satış Müdürü M.Ender Kılıçkıran, Satış Yönetmeni Osman Tolga Yücesan ve Bafra Aras Kargo Acente Sahibi Osman Engiz Katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.