"Bafra TSO Destekliyor, Mesleki Eğitim Gelişiyor"

"Bafra TSO Destekliyor, Mesleki Eğitim Gelişiyor"

"Bafra TSO Destekliyor, Mesleki Eğitim Gelişiyor" Projesinde Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

A+A-

"Bafra TSO Destekliyor, Mesleki Eğitim Gelişiyor" Projesinde Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı.

Bafra Ticaret Sanayi Odası ve Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile yürütülen "Bafra TSO Destekliyor, Mesleki Eğitim Gelişiyor" projesi kapsamında 23 öğrenciye 24-27/12/2019 tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik eğitimi verildi. Girişimcilik Eğitmeni Alişan Dereci ve Ayhan Avcı tarafından verilen Girişimcilik Eğitimi yapılan belge töreni ile sona erdi.

Eğitimin son gününde yapılan törene Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Genel Sekreter Talip ŞAHİN, okul müdürü Halil UNCU, proje danışmanları Selim AKSAR, Taner COŞKUNSOY, Erol SÖYLEMEZ, Muhasebe Finansman öğretmenleri Suna KIRCA, Yasemin KOCAOĞLU GÖK ve Nebahat AYTÜNÜR katıldı.

Proje danışmanlarından Selim Aksar yaptığı konuşmada “Girişimcilik kültürünü okulumuzda yaşatmaya devam ediyoruz. Projemiz Haziran ayına kadar çeşitli eğitim ve etkinliklerle devam edecek. Desteklerinden dolayı Değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Göksel Başar ve Yönetim Kurulu Üyelerine, bizlere sürekli destek olan Genel Sekreter Talip Şahin e, projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde büyük pay sahibi olan olmazsa olmazımız Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı 'ya, Eğitimlerde öğrencilerimize güzel rehberlik yapan eğitmen Alişan Dereci'ye, her zaman bizi destekleyen okul Müdürümüz Halil Uncu 'ya, projemizin yürütülmesinde fedakarlık yaparak görev alan proje danışmanlarından Taner Coşkunsoy ve Erol Söylemez 'e, her daim öğrencilerimize destek olan öğretmenlerimize, oda personeline ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

TSO Başkanı Göksel BAŞAR yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kişisel gelişiminiz için çok özel ve güzel bir eğitim aldınız. Okul müdürümüzü ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak mesleki eğitimin öneminin farkında olarak desteklemeye devam ediyoruz. Yürütmüş olduğumuz bu proje önümüzdeki dönemlerde geliştirilerek devam edecektir. Sizlere kapımız daima açık. Yapılacak olan tüm proje faaliyetlerinizde yanınızda olacağız. Belgeleriniz hayırlı olsun” dedi.

Eğitimin son gününde yapılan mini yarışmada 1. olan Duygu KÖKGÜLÜNK, 2. Olan Ahmet Can ÖZDEMİR ve 3. Olan Nuray DAĞ’ Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkamız Göksel BAŞAR tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Program belgelerin verilmesi ardından proje pastasının kesilmesi ile sona erdi.

bafra-tso1.jpgbafra-tso2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.