Bafra TSO’ dan "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli Eğitimi"

Bafra TSO’ dan "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli Eğitimi"

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli" eğitim programı düzenlendi.

A+A-

 

 

LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli eğitimi Samsun Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Osman Nuri PİLGİR’in eğitmenliğinde kursiyerlerin katılımıyla Bafra Ticaret ve Sanayi Odası toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Osman Nuri PİLGİR’in sinevizyon eşliğinde gerçekleştirmiş olduğu sunumuda; LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri ve Standartlar, İş sağlığı, Güvenliği ve Çevrenin Korunması, LPG‘nin Teknik Özellikleri, LPG Tesisat Elemanları ve Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar, LPG‘nin Emniyetli Bir Şekilde İkmal Yapılması, Dolum Sırasında Uyulması Gereken Kurallar, LPG‘nin Doldurulma İşleminde Temel Kurallar, Emniyet tedbirleri, Uygulamalar, Yangın Güvenliği, İlkyardım konularında ki bilgileri kursiyerlere aktardı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada “ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üyelerimizin gereksinim duyduğu tüm Eğitim ve Sertifikasyon Programlarını onların hizmetine sunmak gayesindeyiz. Bu eğitim ile Akaryakıtçı Üyelerimizin yanında çalışan LPG Pompa Görevlisi Personelleri için zorunu olan LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli sertifikasını temin edilecektir’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.