BAFRA TSO’ DAN AYAKKABI YARDIMI

BAFRA TSO’ DAN AYAKKABI YARDIMI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) tarafından Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs Merkez ve Köy ilkokullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.

A+A-

Ayakkabılar Okul yönetimleri tarafından belirlenen muhtaç öğrencilere dağıtıldı.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar eğitime destek amacıyla ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hamit Kılıç ve Yönetim Kurulu üyesi Erkan Mustafa Tokur ile birlikte Üçpınar ilkokulunu ziyaret ederek burada ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabıları ulaştırılmak üzere okul yönetimine bizzat teslim ettiler.

Başkan Göksel Başar  “ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime katkı amacı ile bu yıl Bafra , Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerini kapsayan toplam 34 merkez ve köy ilkokulunda okuyan ihtiyaç sahibi 886 1-4 sınıfı arası öğrenciye ayakkabı  yardımında bulunduk.
Eğitimde model olmuş Bafra'da ve Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçeleri, öğrencilerin her türlü desteği hak ettiğini belirten Başar, "Maddi imkanları zayıf insanımızın özellikle de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşıladığımız için çok mutluyuz" dedi.

dsc_3689.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.