Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş Mazbatasını Aldı

01 Ekim cumartesi günü yapılan seçim sonucu Bafra Ticaret Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serdal Sefa Kocabaş mazbatasını aldı.

A+A-

01 Ekim cumartesi günü yapılan seçim sonucu Bafra  Ticaret Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na  seçilen Serdal Sefa Kocabaş  mazbatasını aldı.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş , başkanlık mazbatasını Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sefa Maraşlı’nın elinden aldı.
Düzenlenen mazbata töreninde bir açıklama yapan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kocabaş  şunları ifade etti, “Komite, Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyelikleri seçimlerimizi tamamladık. Seçim sürecimiz Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sefa Maraşlı’nın ve Bafra  İlçe Müdürümüz Abdurrahim Doğan  tarafından başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine  görevlerinde başarılar dileyen Bafra  İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sefa Maraş ise sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine başarı dileklerimi sunuyorum. Bafra ve Bölgesi için yapacakları çalışmalar ve projelerde kolaylıklar diliyorum.’’dedi.

bafra-tso-baskani-kocabas-mazbatasini-aldi-1.pngbafra-tso-baskani-kocabas-mazbatasini-aldi-2.pngbafra-tso-baskani-kocabas-mazbatasini-aldi-3.pngbafra-tso-baskani-kocabas-mazbatasini-aldi-4.pngbafra-tso-baskani-kocabas-mazbatasini-aldi-5.png

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.