Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Ekibi Turizm Fakültesinde

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Ekibi Turizm Fakültesinde

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Meclis Başkanı Hüseyin Çamaş Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulunarak Kaya Aşçı ve Aşçı Ailesine teşekkür ettiler.

A+A-

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Bafra’da yapımı son aşamaya gelen Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Ziyarette Bafra TSO Meclis Başkanı Hüseyin Çamaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hamit Kılıç ve İsmail Kuloğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Süzen, Erkan Mustafa Tokur ve Oda Genel Sekreteri Suat Lekesiz katıldı.
Gezi ve inceleme esnasında Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Proje Koordinatörü ve Mimarı Numan Kama, Başkan Göksel Başar ve beraberindekilere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapımında son aşamaya gelinen ve önümüz dönem eğitim öğretime açılacak olan Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesini inceleyen Başar ve beraberindekiler kısa zamanda büyük özveri gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar bir değerlendirme yaparak, ’’Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Binası Bafra ve bölgemiz için örnek bir bina teşkil edecektir. Bafralı iş adamı Kaya Aşçı ve ailesinin yaptırdığı Turizm Fakültesinin inşaatını bugün arkadaşlarımızla beraber incelemelerde bulunduk. Turizm Fakültesinin kurulması, Bafra için oldukça önemli bir yatırımdır. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Görüyoruz ki fakültemiz artık son aşamasında. Bafralıların ısrarı, Aşçı Holding’in büyük katkısı ile, Bafra ve tüm bölge, çok önemli bir eğitim kurumuna kavuşuyor. 

Bu vesile ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Aşçı ailesinin yapmış oldukları yatırımdan ötürü teşekkür ediyor, minnettarlığımızı bir kez daha dile getirmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

dsc_0026.20130605172655.jpg
 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.