BAFRA TSO  BAŞKAN ADAYI  KOCABAŞ, ’’BAYRAMLAR HOŞGÖRÜNÜN ORTAYA ÇIKTIĞI EN ÖZEL GÜNLERDİR’’

BAFRA TSO BAŞKAN ADAYI KOCABAŞ, ’’BAYRAMLAR HOŞGÖRÜNÜN ORTAYA ÇIKTIĞI EN ÖZEL GÜNLERDİR’’

Bafra ilçesinde Kurban Bayramının 2.ci gününde protokol ve halk bayramlaşması gerçekleşti. Bafra Alparslan Türkeş Parkında  halkın katılımıyla, protokol bayramlaştı.  

A+A-

Bafra ilçesinde Kurban Bayramının 2.ci gününde protokol ve halk bayramlaşması gerçekleşti. Bafra Alparslan Türkeş Parkında  halkın katılımıyla, protokol bayramlaştı.  
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal   Sefa Kocabaş ve ekibi de Kurban Bayramı bayramlaşma programına katılım sağladı.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal   Sefa Kocabaş ve ekibi bayramlaşmada büyük ilgi gördüler.
Bayramlaşma esnasında aynı zamanda istişarelerde bulunan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal   Sefa Kocabaş Kurban Bayramı dolayısı ile birlik ve beraberlik dolu bir açıklamada bulundu. 
Kocabaş yaptığı açıklamada,’’Bayramlar, İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, dostluk ve kardeşlik ile hoşgörünün ortaya çıktığı en özel günlerdir. Birlik beraberlik ve sosyal yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı'nın ilçemize, memleketimize ve tüm İslam Alemine sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini temenni ederim. Bu vesile hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram coşkusu ile geçirmeyi temenni ediyorum. Nice Bayramlara.’’diyerek sözlerini tamamladı.bafra-tso-baskan-adayi-kocabas-bayramlar-hosgorunun-ortaya-ciktigi-en-ozel-gunlerdir-jpg2.jpg

bafra-tso-baskan-adayi-kocabas-bayramlar-hosgorunun-ortaya-ciktigi-en-ozel-gunlerdir.jpgbafra-tso-baskan-adayi-kocabas-bayramlar-hosgorunun-ortaya-ciktigi-en-ozel-gunlerdir-001.jpgbafra-tso-baskan-adayi-kocabas-bayramlar-hosgorunun-ortaya-ciktigi-en-ozel-gunlerdir-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.