Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan Üyelerine Bir Hizmet Daha

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan Üyelerine Bir Hizmet Daha

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve QNB Finansbank Bafra Şubesi arasında, Bafra TSO üyelerine ücretsiz e-dönüşüm hizmetleri sunulması kapsamında protokol imzalandı.

A+A-

Bafra TSO Üyelerinin hizmetten bugünden itibaren yararlanabileceğini dile getiren Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, ‘Finans Bank ile imzalanan protokol neticesinde üyelerimizin odamızdan alacağı hizmetlere ek olarak e-FATURA, e-DEFTER, e-ARŞİV, e-İMZA, e-İRSALİYE, e-MÜSTAHSİL gibi dijital ürünlere ve hizmetlere ücret ödemeden sahip olabileceklerdir. Üyelerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ dedi.

Başkan Başar QNB Finansbank ile yapılan işbirliğinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine büyük katkı sağlayacaklarına inandıkları bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Qnb Finansbank Şube Müdürü Serdar Gönenç, 'Anlaşma kapsamında Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı tüm üye kuruluşlarla kurulacak Dijital Köprüde, e-FATURA, e-ARŞİV, e-İMZA, e-İRSALİYE, e-MÜSTAHSİL gibi dijital ürünlerimiz ücretsiz olarak sunulacak olup, bölgemiz şirketlerimize sağlıyacağımız katkı ve desteklemekten mutlu duyuyoruz' dedi.

Protokol kapsamında ki dijital dönüşüm paketinden ücretsiz faydalanmak isteyen üyelerimizin QNB Finansbank Bafra Şubesi'ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum