BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel ve Başar ve Yönetim Kurulu üyeleri Bafra Ülkü Ocaklarını ziyaret ettiler.

A+A-

Bafra’da birçok kuruma ziyaret gerçekleştiren Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, son ziyaretini Bafra Ülkü Ocaklarına yaptı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra’ya ve gençliğe yönelik projelerini anlattı. Bafra ile ilgili birçok proje düşündüklerini ve bunları hayata geçirmek için de birçok kurumla işbirliği yaptıklarını söyleyen Başar, Ülkü Ocaklarının çalışmalarını takip ettiklerini ve memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Ziyarette Ocaklı gençlerin sorularını da yanıtlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, ülke ve çevre sorunlarına karşı duyarlı bir gençlik yetiştirdikleri için Bafra Ülkü Ocakları yönetimine teşekkür etti.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu da, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’ın kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, Ticaret ve Sanayi odasının Bafra’nın gelişip, büyümesine yönelik yapılacak projelerde aktif rol alarak bu noktada adeta bir lokomotif görevi üstlendiğini, Göksel Başar’ın da bu görevi layıkıyla yapacağına inandıklarını söyledi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.