Bafra Ticaret Borsası'ndan öğrencilere 55 adet tablet desteği

Bafra Ticaret Borsası'ndan öğrencilere 55 adet tablet desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilen tablet bilgisayarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

A+A-

TOBB tarafından 365 oda ve borsa aracılığıyla maddi imkanı bulunmayan 30 bin öğrenciye dağıtımları sürdürülen ve Bafra Ticaret Borsasına ayrılan 55 adet klavyeli tabletlerin teslimatı Bafra Ticaret Borası Başkanı Namık Kibaroğlu tarafından Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in huzurlarında Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’na teslim edildi.

Teslimatta bir konuşma yapan Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu,’’Pandemi sürecinde online eğitim gören maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için TOBB tarafından başlatılan klavyeli tablet yardımları için borsamıza gönderilen tabletler Bafra Kaymakamlık makamında Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’na teslim edilmiştir. 

Geleceğin güvencesi olarak gördüğümüz gençlerin eğitimini de çok önemseyen , maddi imkanları bulunmayan bütün çocuklarımızın da eğitim ve öğretim programlarına erişebilmeleri için TOBB tarafından yapılan bu yardımlardan dolayı, TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na şahsım ve kurumum adına tekrar teşekkür ediyorum.’’dedi.

Bafra  Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise tablet bağıiı için,’’ TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Bu bizim için ve öğrenciler için çok kıymetli bir bağıştır. Bu bağıştan dolayı çok minnettarız ve bu bağışta emeği geçen herkese çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Tablet bağışında Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram Tosun’da hazır bulundu.

bafra-ticaret-borsasindan-uzaktan-egitime-55-adet-tablet-bilgisayar-destegi3.jpgbafra-ticaret-borsasindan-uzaktan-egitime-55-adet-tablet-bilgisayar-destegi4.jpgbafra-ticaret-borsasindan-uzaktan-egitime-55-adet-tablet-bilgisayar-destegi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.