BAFRA TİCARET BORSASI TOBB Akreditasyon Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

BAFRA TİCARET BORSASI TOBB Akreditasyon Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

Türkiye Odalar ve borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda/Borsa faaliyetlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığını arttırması,

A+A-

 Odalar ve Borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda/Borsa sisteminin Avrupa Oda/Borsalar sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında, Bafra Ticaret Borsasının denetimi, TOBB Akreditasyon Kurulu adına Türk Loydu denetçilerinden Serkan ŞAHİN tarafından 29/01/2018 tarihinde gerçekleştirildi. Açılış toplantısı ile başlayıp gün boyu gerçekleştirilen denetim sonucunda, Bafra Ticaret Borsası Akreditasyon Standardını oluşturan maddeler üzerinden denetlendi. Başarılı geçen akreditasyon denetiminin ardından, borsamız Akreditasyon Belgesini almaya hak kazandı.

Denetimde Bafra Ticaret Borsası AİK üyeleri; Yönetim Kurulu Başkanı Namık KİBAROĞLU, Sayman üye Tarık EROL, Meclis Üyesi Muharrem YANGAL,  Genel Sekreter Bayram TOSUN, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Erdinç ERTUĞRUL hazır bulundu.

Denetimle ilgili bir değerlendirme yapan,

 Yönetim Kurulu Başkanı, Namık KİBAROĞLU “Yönetim ve borsa  mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, temsil, bilgi, danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, borsacılık  maddelerinde denetime tabi tutulduk.  Stratejik planımız, üye ilişkileri yönetim sistemi ve personel performans yönetim sistemimiz, politika ve temsil faaliyetlerimiz başarılı bulundu. Öncelikle bu süreçte; yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize, mesailerini harcayan tüm personelimize, çalışmalarımıza katkıda bulunan, hizmetlerimizin muhatabı üyelerimize teşekkür ediyoruz, İlçemize hayırlı olsun” diyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.