BAFRA TİCARET BORSASI BAŞKANI NAMIK KİBAROĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM EDİLDİ.

BAFRA TİCARET BORSASI BAŞKANI NAMIK KİBAROĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM EDİLDİ.

TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımlarıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törende verildi.​

 

365 oda ve borsa içerisinde 10-20 ve 30 yıl hizmette bulunan 13 oda ve borsa  delegelerinin arasında bulunan, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık KİBAROĞLU hizmet Şeref Plaketini, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdimleri ile aldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu plaket alacak iş dünyası insanlarının kıymetlerini her zaman minnet ve takdirle anacaklarını söyledi. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsaların, reel sektörün asli hizmet merkezleri olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü, dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştü. Dijital Oda-Borsa devrimi gerçekleştirdik, tek durak ofis haline geldik. Odalarımız ve Borsalarımız geliştikçe, özel sektörümüze daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Şirketlerimizin büyümesini, dışarıya açılmasını sağladılar. Böylece memleketimiz daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandı. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken, herkesin başarılarını daim kılsın” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.