Bafra Ticaret Borsası Başkan Adayı Şükrü Derebey

Bafra Ticaret Borsası Başkan Adayı Şükrü Derebey

‘’ Bafra Ticaret Borsası seçimine güçlü kadromuzla hazırız’’

A+A-

‘’ Bafra Ticaret Borsası seçimine güçlü kadromuzla hazırız’’

Bafra Ticaret Borsası Başkan Adayı Şükrü Derebey yaptığı açıklamada, ‘’01 Ekim 2022 cumartesi günü yapılacak olan Bafra Ticaret Borsası seçiminde güçlü kadromuzla hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bafra’mızın gelişmesi için çiftçimizin, sanayicimizin, müteşebbisimizin elele vererek hep beraber parolasıyla birlik ve beraberlik içerisinde olacağız.
Bafra Ticaret Borsası 1992 yılında kurulmuş bugüne kadar faaliyetine devam etmektedir. Bafra Ticaret Borsasının 1 Ekim 2022 cumartesi günü yapılacak olan seçimleri için bizler ekip  arkadaşlarımla beraber Bafra Ticaret Borsası yönetimine aday olduk. Değerli üyeler, biz neden aday olduk; Hükümetlerin, odaların, borsaların, birliklerin 4-5 yılda bir seçimleri olur. Biz de o nedenle aday olduk.

Bizler de sizlerin teveccühünüzle görev alırsak öncelikle üyelerimiz için borsa dükkanları yapacağız. Ve yanına Lisanslı depoculuk projesini hayata geçireceğiz. Bu değerleri Bafra’mıza kazandıracağız. Yapılacak olan Bafra Ticaret Borsası seçimlerinde siz değerli üyelerimizin oylarına arkadaşlarımla beraber talibiz. Adaylığımızın Bafra’mıza, Samsunumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

sukru-derebey-face-2.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum