Bafra Ticaret Borsası Bafra Protokolü ve Üyeleri İle İftar Açtı

Bafra Ticaret Borsası Bafra Protokolü ve Üyeleri İle İftar Açtı

Geleneksel hale gelen Bafra Ticaret Borsası iftar yemeğinde tüm üyelerinin yanında, protokol üyelerini de ağırladı.

A+A-

Geleneksel hale gelen Bafra Ticaret Borsası iftar yemeğinde tüm üyelerinin yanında, protokol üyelerini de ağırladı.
 

Bafra Ticaret Borsası  tarafından üyelerine maneviyat dolu bir iftar yemeği programı düzenlendi.
Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol , Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali  Engin Balcıoğlu   ve yönetim kurulu, kadın girişimci Nuray Çelik’in işletmekte olduğu Albeyla  Tatil Köyü Restoranlarında protokol ve üyeleri ile iftar yemeğinde buluştu.
Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol,  Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Engin Balcıoğlu  ve yönetim kurulu ile birlikte gelen üyeleri ALBEYLA TATİL KÖYÜ restoranlarının bahçesinde girişinde karşıladılar.
Akşam ezanının okunması ile birlikte edilen dua ile birlikte oruçlar huşu içinde açıldı.
Birlik ve beraberlik havasında geçen iftar yemeğine, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret Borsası Onursal Başkanı Namık Kibaroğlu , Bafra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner , Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Kd.Bnb.Adalet Gökcan , Bafra İlçe Müftüsü İbrahim Memiş, Samsun Barosu Bafra Temsilcisi Av. Serkan Dönüm, Daire Müdürleri, Banka Şube Müdürleri, Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Ticaret Borsası  meclis ve üyeleri katıldı. 
İftar yemeği sonrası bir değerlendirme yapan Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol,’’ Öncelikle davetimize katılan herkese  teşekkürlerimi sunuyorum, birlik ve beraberliğin bir örneğini burada görmenin ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayımızın hepimize hayırlar getirmesini diler,  nice ramazan ayına birlik ve beraberlik içerisinde sağlık ve huzurlu bir şekilde kavuşmayı temenni ederim.” dedi.

36-084.png37-084.png38-051.png39-045.png40-037.png41-029.png43-020.png44-017.png45-015.png46-011.png47-010.png48-009.png49-006.png50-008.png51-008.png52-010.png53-006.png54-005.png45-016.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum