BAFRA TİCARET BORSASI AKREDİTASYON DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

BAFRA TİCARET BORSASI AKREDİTASYON DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi kapsamında, bağımsız denetim kuruluşu,

A+A-

Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Baş Denetçisi Ayşe Nur ATAY tarafından iki gün süreyle Bafra Ticaret Borsasında gerçekleştirilen denetim çalışması başarıyla tamamlandı.

Bafra Ticaret Borsası Akreditasyon Denetimini başarıyla tamamlayarak puanını arttırdı. Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık KİBAROĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık EROL, Meclis Üyesi ve Akreditasyon İzleme Kurul Üyesi Muharrem YANGAL, Genel Sekreter Bayram TOSUN, Akreditasyon Sorumlusu Erdinç ERTUĞRUL ve Tescil memuru Faruk KURT'unda hazır bulunduğu akreditasyon denetimini Bafra Ticaret Borsası olarak başarılı bir şekilde tamamlayarak yaptığı başarılı hizmetler neticesinde bir önceki yılda aldığı denetim puanının üzerine çıkmayı başardı.

Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık KİBAROĞLU tarafından akreditasyon denetimi hakkında yapılan açıklamada;

Baş denetçi Sayın, Ayşe Nur ATAY tarafından gerçekleştirilen iki günlük denetimler neticesinde başarı sağlayarak kalite standartlarına dayalı akreditasyon belgesini yenilemenin ve hizmet kalitemizi bir kez daha tescillemenin sevincini yaşıyoruz.

Borsamızın hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetinin artması ile kurumsal kapasitemizi arttırarak üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek hep önceliğimiz olmuştur. Kurumumuzda sürekliliği sağlayacak sistemli çalışma sistemini benimseyerek ilerlemeye ve faaliyet göstermeye gayret etmekteyiz.

Bu çalışmalarda emeği geçen organ üyelerimize ve tüm personelimize gösterdikleri gayret, özveri ve başarıları için teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.