Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı  Güven Tazeledi

Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı  Güven Tazeledi

Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı   Bafra’daki terziler, tuhafiyeciler ve hazır giyim esnaflar ile sanatkarlarının tekrar güvenoyu alarak yeniden başkan seçildi.

A+A-

Bafra Terziler Odası Başkanlığı  seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan İlyas Aşcı    güven tazeledi.
Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde   yapılan Bafra Terziler Odası Başkanlığı  olağan genel kurulu divan seçimi ile başladı.Divan Başkanlığını  Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz yaparken, Başkan yardımcılığını ise İsmail Günaydın yaptı. Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

bafra-terziler-odasi-baskani-ilyas-asci-guven-tazeledi.jpg
Bafra Terziler Odası Başkanlığı  seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli  tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi. Çok sayıda üyenin  oy kullandığı seçimlerde İlyas Aşcı  güven tazeleyerek   yeniden başkan seçildi.
Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı kongrenin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren, güven duyan esnafına teşekkür etti.
Başkan Aşcı,’’ Şahsım ve çalışma arkadaşlarım olarak görevde olduğum sürece odamıza kayıtlı olan tüm esnaf dostlarımızın hak ve hukuklarını arama doğrultusunda elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik vermeye de devam edeceğiz. Bizler deneyimimiz ve tecrübemiz ile tekrar bu kutsal göreve talip olduk.  

bafra-terziler-odasi-baskani-ilyas-asci-guven-tazeledi-001.jpg
Bafra Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen genel kulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerime ve hizmet etmekten Şeref duyduğum esnaflarıma sonsuz teşekkür eder saygılarımızı sunarım. Bana ve ekibimi göreve layık gördüğünüz için şükranlarımı sunuyorum. Oda olarak esnafımızın her zaman yanında olacağız. ’’dedi


BAFRA TERZİLER ODASI  BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU LİSTESİ
ASİL… Zafer Dülgaroğlu, Osman Kahraman, Dursun Demirbağ, Ahmet Koçak, Ahmet Deniz, İlkin Çelebi
YEDEK… Adem Avcı, Eren Aksu, Cemal Yaman, İsmail Özdemir, İsmail İleri, Cemal Türkel, Şeref Şen 
DENETİM KURULU LİSTESİ
ASİL… Muhammet Kurt, Orhan Aydın, Sinan  Semiz
YEDEK… İsmail Sekmen, Muhammet Nacak, Samet Aygün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.