BAFRA TARIM MESLEK LİSESİ “PAZARDA”

BAFRA TARIM MESLEK LİSESİ “PAZARDA”

Bafra ‘da 2009’da eğitim-öğretime başlayan Bafra Tarım Meslek Lisesi Bafra ovasının bereketini, organik yöntemlerle birleştirerek pazara taşıdı.

A+A-

 

Dedeli Köyünde eğitim öğretime devam eden Tarım Meslek Lisesi, yetiştirdiği ürünleri pazara çıkardı. Tamamen doğal ve organik yöntemlerle yetiştirilen ürünler Bafra Büyük Pazar Yerinde halkın beğenisine sunuldu. Ürünlerin tamamen organik olduğunu ve doğal yollarla yetiştirildiğini söyleyen Bafra Tarım Meslek Lisesi Müdürü Turhan Civelek, Bafra’nın bereketli topraklarında tamamen doğal yöntemlerle ve doğayla barışık bir şekilde ürün yetiştirmek ve ürün çeşitliliğini arttırarak bölgede bu anlamda örnek olmak istediklerini belirtti. Bafra’da dördüncü yıllarını tamamladıklarını belirten Turhan Civelek, halen Bafra’da bir Tarım Meslek Lisesi olduğunu bilmeyen vatandaşların olduğunu, Büyük Pazarda açtıkları bu ürün tezgâhıyla hem kendilerini hem de ürünlerini halka tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi.
Bafra Tarım Meslek Lisesi’nin Pazar tezgâhını Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar ve Milli Eğitim Şube Müdürleri de ziyaret etti. Bafra Tarım Meslek Lisesi’nin pazarda ürün tanıtımından oldukça memnun olan Kaymakam Ali Katırcı ve beraberindeki heyet, Bafra gibi büyük ve verimli bir ovada Tarım Meslek Lisesi’nin varlığının bölge için büyük bir kazanç olduğunu belirttiler. 

img_3032.jpgimg_3035.jpgimg_3048.jpgimg_3049.jpgimg_3080.jpgimg_3094.jpgimg_3116.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.