BAFRA ŞOFÖRLER ODASINDAN  İFTAR YEMEĞİ

BAFRA ŞOFÖRLER ODASINDAN İFTAR YEMEĞİ

Bafra Şoförler Odası Başkanı ve Bafra Esnaf Kefalet Odası Başkanı Metin Genççakır ve yönetimi tarafından şoför esnafına manevi bir iftar yemeği verildi.

A+A-

Bafra Şoför esnafı  iftar yemeğinde bir araya geldi. Bafra Şoförler Odasının verdiği iftar yemeği büyük ilgi gördü.

Bafra Şehir Kulübünü hınça hınç dolduran şoför esnafı akşam ezanının okunması ile birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açtılar.

Bafra Hilmi Bayrak Camii İmam Hatibi Duran Topcu’nun okuduğu aşrı şerifden sonra dualar edildi.

Bafra Şoförler Odası Başkanı Metin Genççakır yaptığı konuşmada Ramazan ayının maneviyatından ve birlik beraberlikten söz etti.

Genççakır konuşmasında,’’Bu anlamlı iftarımıza  gösterilen yoğun ilgi nedeniyle tüm katılımcılara , şoför kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Ramazan ayının yaşattığı bu manevi duygunun daha nice yıllar aynı şekilde sürdürülmesini de diliyorum.

Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemekleri sayesinde tüm üyelerle manevi bir atmosferde bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz.

Biliyorsunuz, Onbir ayın sultanı Ramazan ayı dayanışmanın, sevginin, saygının, hoşgörünün, birleşmenin ve insan duygularının, insan maneviyatının ön plana çıktığı bu ayı değerlendirmek için bu sene iftar yemeğini organize ettik. Bafra her zaman ahde vefayı bilen bir ilçedir. Bu akşamki iftar yemeğimize hepiniz katıldınız. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

İftar yemeğine çok sayıda şoför esnafı katıldı.

bafra-soforler-odasindan--iftar-yemegi-.jpgbafra-soforler-odasindan--iftar-yemegi--001.jpgbafra-soforler-odasindan--iftar-yemegi--002.jpgbafra-soforler-odasindan--iftar-yemegi--003.jpgbafra-soforler-odasindan--iftar-yemegi--004.jpg

 

 

 

    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.