Bafra Sinoplular derneğinden geleneksel tirit gecesi

Bafra Sinoplular derneğinden geleneksel tirit gecesi

Bafra Sinoplular Derneği, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan dernek binalarında tirit gecesi düzenledi.

A+A-

Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği olarak her yıl düzenlenen Tirit etkinliği  dernek binasında yapılan etkinlikle gerçekleşti.

Düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Sayın Halis Arslan, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar,Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin,AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay,Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,  dernek yönetim kurulu başkanı İsmail Başyaman ve üyeleri katıldı.

 KU’RAN-I KERİM OKUNARAK, DUA YAPILDI 


   Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Başyaman, Şehitleri için Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinde Kur’an ziyafetinin devam edeceğini söyledi. 


     Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Başyaman,”Yöresel yemeğimiz tirit ve Kur’an-ı Kerim tilavetimize katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Ülkemizin şuan ki, durumu itibariyle, birlik beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu vesile ile 1071 Malazgirt Zaferinden bu yana  Çanakkale  ve Sarıkamış, Kıbrıs, Güneydoğu, şehitlerimizi, saygı ile anıyor, hepsinin ruhları şad  mekanları cennet olsun. Tekrar bizleri onurlandıracağınız için yönetimlerim ve hemşirelerim adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

sinoplular-dernegi-tirit-gecesi.jpg

bafra-sinoplular-derneginden-tiritli-gece.JPGbafra-sinoplular-derneginden-tiritli-gece-001.JPGbafra-sinoplular-derneginden-tiritli-gece-002.JPGbafra-sinoplular-derneginden-tiritli-gece-003.JPGbafra-sinoplular-derneginden-tiritli-gece-004.JPGbafra-sinoplular-derneginden-tiritli-gece-005.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.