Bafra Sigorta Acenteleri İftarda Buluştu

Bafra Sigorta Acenteleri İftarda Buluştu

​Samsun’un Bafra ilçesinde bu yıl 7.si düzenlenen Sigortacılık Haftası kapsamında Bafralı Sigorta Acenteleri öğretmen evinde düzenlenen iftar programında buluştu.

A+A-

Bafra Öğretmen evinde yapılan iftar yemeğine; Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Göksel Başar, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Genel Kurul Delegesi, Meclis Üyesi Abdullah Bülbül, SAİK İl Delegesi Bayram Şen, Samsun Sigorta Acenteler Kurucu Başkanı Serdar Yıldız, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Memduh Ersoy, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 12.Grup Meslek Komite Başkanı Selma Erduran, Bafra Ticaret ve Sanayi odası 12.Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Sedat Urkaya, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 12. Grup Meslek Komisyon Başkan Yardımcısı Cumhur   Uzun ve Sigorta Bölge Müdürlüğü Temsilcilileri katıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 12.Grup Meslek Komite Başkanı Selma Erduran Sigortacılık Haftası nedeni ile yaptığı açıklamada;

Değerli Meslektaşlarım,

Öncelikle sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum ve hoş geldiniz diyorum.

Sözlerime başlamadan önce “SİGORTACILIK HAFTASI “kutlu olsun diyor ve bugün aramızda bulunan konuklarımızı sizlere takdim etmek istiyorum;

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Göksel Başar, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Genel Kurul Delegesi, Meclis Üyesi Abdullah Bülbül, SAİK İl Delegesi Bayram Şen, Samsun Sigorta Acenteler Kurucu Başkanı Serdar Yıldız, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Memduh Ersoy, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 12.Grup Meslek Komite Başkanı Selma Erduran, Bafra Ticaret ve Sanayi odası 12.Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Sedat Urkaya, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 12. Grup Meslek Komisyon Başkan Yardımcısı  Cumhur Uzun ve Sigorta Bölge Müdürlüğü Temsilcilileri katıldı.

 “Mesleğimiz adına bir araya geldiğimiz bu anlamlı günde, bizleri kırmayıp davetimize icabet ettikleri için siz değerli konuklarımıza hepimiz adına çok teşekkür ederim.

Malumunuz olduğu üzere bizler Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 12. Grupta kayıtlı Bafra, Alaçam ve 19 Mayıs da Faaliyet gösteren acenteler olarak “Sigortacılık Haftasının” bu yıl 7. sini kutlatmaktayız.

Bu 7 yıl zarfında hem dünyada çok şey değişti, hem de icra ettiğimiz mesleğimiz açısından büyük değişiklikler oldu. Bu süreçte mesleğimizle ilgili iyi yönde gelişmeler olurken öte yandan var olan sorunlarımızın yanında yeni sorunlarımız oluştu.

Bunların en başta geleni; Biz acentelerin şirketlerden aldığı komisyon oranlarındaki düşüşlerdir. Bu durum bizleri ciddi anlamda sıkıntıya sokmaktadır. Bunun yanında daha birçok sorunumuz olmakla birlikte dayanışma içinde, bir ve beraber olursak hepsinin üstesinden gelebileceğimizde yürekten inanıyorum. Yalnız bu sorunları bireysel olarak aşamayacağımız da hepimizin malumudur zannımca. Mesleki problemleri aşarken diğer yandan da örgütlenmeli ve ortaya çıkan bu problemleri daha gür ve ortak akılla muhataplarımıza ulaştırmak için dernek çatısı altında toparlanmalıyız. Mesela; üye olmalıyız. Unutmayalım ki sayımız ne kadar çok olursa sesimiz o oranda güçlü çıkacaktır.

Saygı değer konuklarımız, Değerli meslektaşlarım;

 Sözün kısası makbuldür derler. Ben çok konuştum ama anlatacak çok şeyim vardı. Bu hususta affınıza sığınıyorum.

Son cümlelerim şöyle olsun;

“Sigortacılık ek işimiz değil tek işimizdir”

“Mesleğimi seviyorum”

“Mesleğimize sahip çıkalım.”

Beni dinlediğiniz, geldiğiniz, katkı verdiğiniz için hepinize tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-1.jpg

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-2.jpg

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-3.jpg

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-4.jpg

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-5.jpg

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-6.jpg

bafra-sigorta-acenteleri-iftarda-bulustu-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.