Bafra Sevdalısı İş İnsanı Gökhan Hacıoğlu’ndan  İstanbul Bafraspor’a Tam Destek

Bafra Sevdalısı İş İnsanı Gökhan Hacıoğlu’ndan İstanbul Bafraspor’a Tam Destek

Pazar günü İstanbul’da yapılan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu'nun (BADEF) kongresinde Kurucu ve Dönem Başkanı Mustafa Hacıoğlu, üyelerin güven oyunu aldı.

A+A-

Pazar günü İstanbul’da yapılan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu'nun (BADEF) kongresinde Kurucu ve Dönem Başkanı Mustafa Hacıoğlu, üyelerin güven oyunu aldı. 
İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu'nun (BADEF ) kongresi, 17 Ekim 2021 Pazar günü İstanbul Bayrampaşa'da Ertuğrul Gazi Parkı içinde bulunan İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği-İstanbul Bafraspor Kulübü toplantı salonunda yapıldı. 
Toplantının sonunda ise İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun yaptığı konuşmada ay sonunda başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Küme 7.grubunda  mücadele edecek takımları hakkında bilgi verdi.

Dursun,’’ Ekim ayının sonunda başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Küme 7.grubunda futbol takımı olarak mücadele edeceğiz. Grubumuzda İstanbulBafraspor,BahçelievlerSoğanlıspor,Çamlıcaspor, Galata,Gümüşsuyuspor,Haliçspor, ,İstanbul Esenlerspor, Tokatspor,
İstinyespor, Küçükköyspor, Marmara Karayollarıspor,
Tuzla Şifaspor mücadele edecek. Şimdiden tün takımlara centilmence bir sezon ve başarılar diliyorum. Bu sezon yeni bir yönetimle ve kadro ile mücadele edeceğiz. Tabiki mücadele ederken de maddi ve manevi ihtiyaçlarımız olacak. İstanbul Bafraspor’a destek veren ve verecek olan  herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sezon ise İstanbul Bafraspor’a kendisi Bafralı, Üçpınar Köyünden ,Bafra sevdalısı iş yaşamını yıllardır Fransa Paris’te sürdüren, Samsun’da, Bafra’da ve Bölgemizde çeşitli iş kollarında faaliyetlerde bulunan,  yaptığı çalışmalarla ve projelerle daima takdir gören

BAFRA ÖZEL ÖZCENUR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Kurucu Başkanı Gökhan Hacıoğlu İstanbul Bafraspor’a tam destek vererek forma isim sponsoru olmuştur.  Diğer iş insanlarımızın da , sporseverlerimizin de  desteklerini bekliyoruz. ‘’dedi.

İstanbul Bafraspor’a forma isim sponsoru olan Bafra sevdalısı iş insanı  BAFRA ÖZEL ÖZCENUR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ Kurucu Başkanı Gökhan Hacıoğlu ise yaptığı açıklamada,’’ Fransa Paris’te iş yaşamımı sürdürmekteyim. İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu'nun (BADEF) kongresinde Kurucu ve Dönem Başkanı Mustafa Hacıoğlu abimin kongresinde yanında olmak için 
Yine kendileri Bafra ve Bafra sevdalıları olan Adapazarı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Bel, Fransa Paris’te başarılı çalışmalarıyla isimlerini duyuran iş insanları Hakan Bel, Dursun Hacıoğlu, MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı İlker Aras ile birlikte katılım sağladık. Spor’da başarılarıyla ismini duyuran İstanbul Bafraspor’a da forma isim sponsoru olmaktan çok mutluyum. Elimden gelen desteğimizi vereceğimi de belirtmek isterim. Bu arada ise doğduğum topraklar olan Bafra’mıza vefa göstererek BAFRA ÖZEL ÖZCENUR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’ni açarak bir nebze katkımız olsun istedik.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.