BAFRA ŞEHİT AİLELERİNDEN ERZURUM BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

BAFRA ŞEHİT AİLELERİNDEN ERZURUM BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Erzurum Dumlu ilçesinde  7 Aralık 1966 yılından şehit olan Bafralı Er Alaattin Koçak’ın ölüm yıl dönümü münasebeti ile Erzurum’un Dumlu beldesine gerçekleştirilen ziyaret öncesi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret ettiler.

Meclis toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret esnasında Belediye başkanı Sekmen tarafından Erzurum’u kısaca şehit ailelerine tanıttı. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sekmen; ”Vatanın  bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların emaneti olan siz değerli şehit yakınlarının da her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Sizler onların bizlere emanetisiniz. Bizler şehitlerimize çok şey borçluyuz. 1966 yılında ülkemiz ve ümmet toprakları büyük bir saldırıyla karşı karşıya.

Dün gece yaşadığımız olay, hepimizin kıblegahı olan Kudüs’ümüz işgale uğruyor. O mübarek topraklar yıllardır büyük sıkıntı içerisinde .Bu yetmiyormuş gibi elin gavuru oraları yeniden Başkent ilan etme kararı aldı. Dün şehitlerimiz vardı, bugün var yarında olacak. Eğer biz büyük  millet olarak, özgür olarak yaşayacaksak, ezanlarımız dinmeyecekse, bunu gücümüzle, kuvvetimizle, çalışmamızla, ortaya koymamız gerekir.

Onun için şehitlerimize ne kadar minnet duysak, onların yakınlarına ne kadar hürmet etsek azdır. Aynı şekilde gazilerimize ne kadar hürmet ve saygı göstersek azdır. Allah şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin mekanlarını cennet etsin. Ruhları şad olsun. O güzel insanların sayesinde bu topraklarda, özgür, müreffef ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Birazdan Dumlu şehitlerimizi ziyaret edeceksiniz.

Bizler şehitlerimizin bulunduğu şehitliği inşallah bahar aylarının gelmesi ile birlikte gerekli onarım ve düzenlemeler ile daha güzel bir hale getireceğiz. Bizler siz değerli ailelerimize Dadaşlar diyarı şehrimiz Erzurum’a hoş geldiniz diyorum.”

Erzurum belediye başkanı Mehmet Sekmen konuşmalarının ardından dernek üyelerine hediyeler takdim etti. Bafra’dan  gelen dernek üyelerine misafirperverliğini gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara organizasyonunda Dumlu Şehitliği ziyaret edildi. Dumlu Şehitliği ziyareti sonrasında, Kara tarafından şehrin şehitlikleri ziyareti ve akabinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yöresel lezzetler ikram edildi.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin; ”Erzurum insanı hakkında duyduğumuz güzel sözler, onları tanıdıktan sonra fazlasıyla arttı. Misafir olarak geldiğimiz Erzurum’dan ziyadesiyle memnun ve mutlu ayrılıyoruz. Bizlere gösterilen yakın ilgiden dolayı başkanımız Mehmet Sekmen beyefendiye, daire başkanımız Yücel Kara beye ve tüm Erzurum halkına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

bafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyarettt.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretsd.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretrr.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretn.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyareti.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyarethhj.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretg.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretfrt.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretfiu.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretffg.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretff.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretdd.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretd,.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretc.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaretb.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyareta.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret99.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret99.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret70.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret11.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret8.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret7.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret6.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret5.jpgbafra-sehit-ailelerinden-erzurum-belediye-baskanina-ziyaret3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.