BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 80. MEVLİT

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 80. MEVLİT

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 80.i 30.12.2017 cumartesi günü dernek binasında gerçekleştirildi.

A+A-

7. Aralık 1966 tarihinde vatani görevini ifa ettiği Erzurum Yeşildere 247. P. Alayı koğuşunda vuku bulan yangında şehit olan P. Er  Alaattin Koçak ve aynı yangında şehit olan 64 silah arkadaşının, 12.12.2017 tarihinde vatani görevini ifa ettiği Mardin İdil Kozluca  da kaçakçılarla çıkan çatışmada şehit olan J. Er Ramiz İleri’nin,  tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm  gazilerin ruhuna  düzenlenen programa Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

 Derneğin fahri imamı Necattin Boyun (Bülbül hoca),Çetinkaya  mahallesi cami imamı İsmail Sipahi, emekli imam Zeki Akça hocalarca okunan  Kur’an-ı Kerim, ilahilerin ardından program duanın yapılması ve ikramla sona erdi.

ara1.jpgara2.jpgara7.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.