BAFRA ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 58. MEVLİT

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 58. MEVLİT

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma

A+A-

Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif programının 58.ncisi 26.12.2015 cumartesi günü gerçekleştirildi. 

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları,aziz şehitlerimiz ,  ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen,manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı.

 Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra 75 Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Tarık Dursun Dinçer, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri gaziler ve yakınları katıldı.

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun, İsmet paşa cami imamı Cihan Kodal, Çilhane cami imamı Mustafa Pekdemir ve emekli imam Zeki Akça nın okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahiler, İlçe müftüsü İsmail Çiçek tarafından yapılan sohbetin ardından dua ya geçildi.

Yapılan duanın ardından Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğine desteklerinden dolayı dernek yönetim kurulunca Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek için hazırlatılan plaketler Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından takdim edildi. Hüseyin Yiğit ve Hakan Eroğlu'na plaketlerini dernek yön. kur. başkanı Mümine Ersin tarafından takdim edildi.

Program yapılan ikramla sona erdi.

bafra-belediye-baskani.jpgbafra-haberleri.jpgbafra-muftusu-ismail-cicek2.jpgbafra-sehit-aileelri.jpgbafra-sehit-aileelri-001.jpgbelediye-baskani-zihni-sahin,emniyet-muduru-mustafa-yigit.jpghakan-eroglu.jpgbafra-sehit-aileleri.jpgbafra-sehit-aileleri2.jpg

bafra-sehit-aileleri5.jpgbafra-sehit-aileleri6.jpgbafra-sehit-aileleri7.jpgbafra-sehit-aileleri8.jpgbafra-sehit-aileleri9.jpgbafra-sehit-aileleri10.jpgbafra-sehit-aileleri11.jpgbafra-sehit-aileleri12.jpgbafra-sehit-aileleri15.jpgbafra-sehit-aileleri16.jpgbafra-sehit-aileleri119.jpgbelediye-baskani-zihni-sahin,emniyet-muduru-mustafa-yigit-001.jpgcihan-kodal.jpgcihan-kodal-2.jpghakan-eroglu-001.jpghuseyin-yigit.jpgismail-cicek-ve-zihni-sahin.jpgmustafa-yigit-ve-mumine-ersin.jpgnecati-boyun.jpgnecati-boyun2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.