BAFRA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ KAYMAKAM ADANUR’U ZİYARET ETTİ

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ KAYMAKAM ADANUR’U ZİYARET ETTİ

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ KAYMAKAM ADANUR’U ZİYARET ETTİ

A+A-

Program dahilinde Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mümine Ersin, Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Dernek Başkanı Şehit eşi Mümine Ersin, Şehit oğlu Sebahattin Koçak, Şehit Babası Halil Topal, Gazi Hakan Uncu hazır bulundular.

Kaymakam Ahmet Adanur, gerçekleşen ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirirken hoşça geçen sohbetlerin ardından istek ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Ahmet Adanur;

‘’Vatanın bölünmez Bütünlüğünü Ay Yıldızlı Bayrağımızın Göklerde Dalgalandığı sürece hiçbir kuvvetin Şanlı Bayrağımıza El Uzatamayacağını Ezanlarımızın susmayacağını, Bu güzel Vatanımızın her karış toprağında görev almış. Memleketimizin vefası ve dehası için mücadele etmiş Tüm Şehitlerimizi rahmetle yad ederim. Bu güzel memleketimizin rahatı ve Huzuru için yetiştirmiş olduğunuz evlatlarınız ve eşlerimiz. Sizlerin dik duruşunuzla her daim ay yıldızlı bayrağımızın gururuyla yaşayan değerli şehit aileleri sizleri yıkamayacağını örnek alan duruşunuzla siz değerli Şehit ailelerine Allahtan sabırlar dilerim.

Toprakları toprak Yapan üstündeki Kandır. Diyen Onurlu mücadelede korkusuzca mermiler önünde göğsünü siper eden aziz Gazilerimizede Allahtan şifalar diliyorum’’ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.