Bafra Şehir Stadyumu Bafra Belediyesine devredildi

Bafra Şehir Stadyumu Alanı Millet Bahçesine dönüştürülme projesi kapsamında eski Bafra Şehir Stadyumu yeri Bafra Belediyesine devredildi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Mitinginde müjdesini verdiği eski Bafra Şehir Stadyumu "Millet Bahçesi"ne dönüştürülme protokolü Samsun İl Gençlik Hizmetleri spor Müdürlüğü ve Bafra Belediyesi arasında imzalandı.

Protokole, AK Parti Samsun Milletvekili  Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediye Başkan yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun İl Gençlik Hizmetleri spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Bafra İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna katıldı.

İmza töreninde konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç şunları söyledi, "Ak Parti Samsun Milletvekili sayın Orhan Kırcalı'nın gayretleriyle, Gençlik Spor Bakanlığına ait, 51 dönümlük arazinin Bafra Belediye'mize  tahsisi için bir araya geldik. 51 dönüm şehrin merkezinde bir alan olduğunu da belirten Kılıç,  inşallah biz bu alan üzerinde hep birlikte ciddi bir proje gerçekleştireceğiz, tüm vatandaşlarımızın faydalanacağı bir proje olacak , spor etkinliklerinin, çocukların vakit geçirebileceği parkların  olacağı güzel bir tesis inşallah inşaa edeceğiz" dedi.

Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, Bugün burada Bafra'mız için, bölgemiz için önemli bir protokol imzası için bir araya geldik. Biliyorsunuz burası Bafra'nın tabir ettiği top sahası yeriydi. etrafı kayalıklarla çevrili bir yapıydı. Burada yaptığımız istişareler neticesinde bu alanın Bafra'mıza bölgemize kazandırılması konusunda  bir çalışma başlattık. Bu çerçeve de Gençlik ve spor Bakanımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde buranın Bafra Belediyesi'ne tahsisiyle alakalı yazışmalarımızı sonlandırdık, burada sayın cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve liderliğinde başlatılmış olan Millet Bahçelerinin birisini Bafra'mıza kazandıracağız" dedi.

Konuşmaların ardından Bafra eski Şehir Stadyumu yeri yapılan imza töreniyle Bafra Belediyesine devredildi.

dsc-0076-664x440.JPGdsc-0091-664x440.JPGdsc-0095-664x440.JPGdsc-0102-664x440.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.