BAFRA SANAT HALIDAN SPOR BAŞARISINA MALZEME DESTEĞİ

BAFRA SANAT HALIDAN SPOR BAŞARISINA MALZEME DESTEĞİ

BADMİNTON SAMSUN İL 1.SİNE BAFRA SANAT HALIDAN BAŞARIYA ÖDÜL.

A+A-

Badminton Genç Erkekler müsabakalarında il birincisi olan Bafra Kızılırmak Lisesi Badminton Takımına Bafralı İşadamı Cemre Halı Sahibi, Sanat Halı Bayii Emin Taşkan ve Hüseyin Taşkan’dan destek geldi.

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da 3 gündür devam eden müsabakalar sonunda Badmintonda Bafra Kızılırmak Lisesi Samsun il birincisi oldu.

 İl birincisi olan Bafra Kızılırmak Lisesi 24-26 Nisan tarihleri arasında Giresun'da bölge birinciliği için Samsun'u temsil edecek.

Bu başarıya Bafralı İşadamı Sanat Halı Bayii Emin Taşkan karşılıksız kalmadı.

Ve takımın hepsine spor malzemesi desteğinde bulundu.

Üç yıldır samsun birincisi olan Bafra Kızılırmak Lisesi Badminton Takımı Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Yıldız, amaçlarının gençleri en iyi şekilde yetiştirmek ve milli takıma kazandırmak olduğunu ifade etti. Yıldız, "Bafra ilçemizin ismini en iyi şekilde temsil edip ismimizi Türkiye çapında marka haline getirmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sporcularımızın yetiştirilmesinde emeği olan Atatürk Orta Okulu Beden Eğitim Öğretmeni ve aynı zamanda Badminton Milli Takım Antrenörü Şaban Kırcalı öğretmenimize teşekkür ediyor ediyorum. Ayrıca bizlere maddi ve manevi desteği bulunan Cemre Halı Sahibi ve Sanat Halı Bayii Emin Taşkan ile oğlu Hüseyin Taşkan’a vermiş oldukları desteğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.