Bafra-Samsun yolcularına bir müjde daha 

Samsun'da ilçe minibüsleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin açılışı perşembe günü yapılacak törenle yapılacak.

A+A-

Samsun'da ilçe minibüsleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin açılışı perşembe günü yapılacak törenle yapılacak.
Yaklaşık 14 yıldır iki vasıta ile Bafra’dan Samsun merkeze giden yolcuların sıkıntısı 29 Aralık Perşembe  günü sona eriyor.

Fiyatlarda şimdilik bir zam yok.
Konu ile alakalı Bafra Minibüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Bafra Minibüsçü esnaflarından  Ali Çelik yaptığı açıklamada,’’14 yıllık bir özlem artık 29 Aralık perşembe günü sona eriyor. Söz verip sözünü tutan bir Belediye Başkanı gördüm. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir seçim zamanında geldi. Bize ‘Sizin yaşadığınız sorunu kökten çözeceğim’ dedi. Sözünü de tuttu. Bizim yaşadığımız problem sadece şoför esnafını ilgilendirmiyordu. Bütün Samsun yolcularının mağduriyeti vardı. Başkanımız bu mağduriyete neşter vurdu. Merkezin bitirilmesi büyük bir heyecan yaratmıştır. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir söz verdi sözünü tutuyor. Transfer Merkezi ile inşallah yolcularımızın iki üç araç değiştirme olayı bitiyor. Ulaşımda kalite de, kazancımız da artacak. Hem biz hem de vatandaş çok memnun. Allah Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’den razı olsun.
Yanımızda daima olan dertlerimizi, problemlerimizi dinleyip haber olarak yansıtan Bafra55.net habere teşekkür ediyoruz. Perşembe günü 14 yıllık hasretimizle buluşma gününde tüm hemşerilerimizi açılışa bekliyoruz.’’dedi.
Minibüs yolcuları ise Bafra55.net haber mikrofonlarına yaptıkları açıklamada direk Samsun içine girmenin haberini almanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu konuda emeği büyük olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum