Bafra Protokolü Çetinkaya Köprüsünü İnceledi

Bafra Protokolü Çetinkaya Köprüsünü İnceledi

​​​​​​​Bafra protokolü, ilçede restorasyon çalışması biten Çetinkaya Köprüsünü inceledi.

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, geçen yıl restorasyona girip bu yıl restorasyon çalışması biten tarihi Çetinkaya Köprüsünü inceledi.

Milletvekili Orhan Kırcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

‘’Samsun ilimizin, Bafra ilçesinin simgelerinden olan, 250 m. uzunluğu ve 7 kemerli tarihi köprüsü 4 Kasım 1937’de hizmete girmiştir.

Ülkemizin en uzun betonarme ve kemerli tarihi Çetinkaya köprüsünde 31 Mayıs 2018'de başlayan tadilat çalışmalarını yerinde inceledik’’ ifadelerine yer verdi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise,

''Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı ve İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü kontrolünde restorasyonu tamamlanıp ışıklandırılması yapılan, ilçemizin simgesi tarihi Çetinkaya Köprümüzde incelemelerde bulunduk.

Restorasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Baframıza hayırlı olsun'' dedi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,

''Şiirlere Türkülere konu olan Bafra Kızılırmak Köprüsünde yapılan Restorasyon sonrasında ziyaret ettik'' ifadelerine yer verdi.

bafra-protokolu-cetinkaya-koprusunu-inceledi-1.jpgbafra-protokolu-cetinkaya-koprusunu-inceledi-2.jpgbafra-protokolu-cetinkaya-koprusunu-inceledi-3.jpgbafra-protokolu-cetinkaya-koprusunu-inceledi-4.jpgbafra-protokolu-cetinkaya-koprusunu-inceledi-5.jpgbafra-protokolu-cetinkaya-koprusunu-inceledi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum