Bafra Protokolü Bayramlaştı

Bafra Protokolü Bayramlaştı

İsmail Karaduman/Bafra55.net/Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafra Ali Kale Turistlik Tesislerinde ilçe protokolü ile bir araya gelerek bayramlaştı.

A+A-

Bayramlaşmaya, İlçe kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanı Vahit Perçin, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Barbaros Turna, İyi Parti ilçe başkanı Zafer Bektaş, Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Semiz, Dernek Başkanları, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.

BU gibi bayramların insanların yakınlaştığını belirterek, Bayramlar yüzyıllardır bizim Müslümanların ortak noktada birleştiği bir gelenektir. Umarım bu bayram küskünler barışmıştır” dedi.

Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel ise, Böyle önemli günler, bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir. Kurban Bayramını idrak ederken, tüm mesai arkadaşlarımın, çok muhterem Bafralı hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramlarını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Bayramlaşmanın ardından protokol 75. Yıl Bafra Huzurevi’ni ziyaret etti.

2-637.jpg3-544.jpg4-380.jpg5-260.jpg6-179.jpg7-120.jpg9-059.jpg10-041.jpg11-032.jpg12-030.jpg

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.