Bafra, Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU'Nu  Yoğun İlgiyle Karşıladı

Bafra, Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU'Nu Yoğun İlgiyle Karşıladı

Güzel Bir Gece Oldu

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun verdiği "Hz. Muhammed O’nu Anmaya ve Anlamaya Var Mısınız” başlıklı konferans büyük ilgi gördü. 
Bafra Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konferansa AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Müftüsü Bürhan Keleş, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Caner Göktepe ve çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Bafra Gençlik Kolları tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen gecede Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Hz. Muhammed O’nu Anmaya ve Anlamaya Var Mısınız” başlıklı bir konferans verdi. Konferansa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Salonda yer bulamayan çok sayıda davetli, geri dönmek mecburiyetinde kaldı.
AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal yaptığı konuşmada, “Kutlu Doğum Haftası erkinliklerini, peygamberimizi daha iyi tanımak için önemli fırsat olarak değerlendiriyorum. Bu duygularla alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimizin doğumunun 1439. yıl dönümünün ülkemize ve insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
Samsun Dolunay Grubu’nun seslendirdiği tasavvuf müziği ve semah gösterisi izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Salona gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu kalabalık ayakta alkışlayarak karşıladı. Hatipoğlu, "Hayatımda örnek aldığım, hayatımda baş tacı ettiğim, hayatımda önder kabul ettiğim, arkasında saniye düşünmeden ölüme gideceğim tek insan Hz. Peygamberimizdir. Eğer bu noktada bir endişemiz ve eksikliğimiz varsa imanda problemimiz var demektir. Onun dışında düşünebileceğiniz her insanı ben Hz. Peygamberimizin ayakları altında kabul ederim, en başta da kendimi" diye konuştu.
Konferans sonunda Belediye Başkanı Zihni Şahin, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na plaket verdi.

Aslında Bafra  Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU'Na Hasret Kalmışdı Bugünki Gözlermler Bunu Gösterdi Yetkililere BAFRA Adına Çok Teşekkür Ediyoruz Gerekse Hatipoğlu'nun Çıkmasından Önce Konuşmalar Ve Gösteriler Hepimizin Duygularını Kabartdı Temenni Ediyoruzki Bunlar Hep Olucakdır. Yaptığımız Sokak Röpörtajlarında  Vatandaşların Büyük İlgisini Gördük Bu Organizeyi Düzenleyen Herkeze Emeğine Sağlık Diyor.  BAFRA,Ve BARIŞ FM Ailesi Dinleyicileri Adına Sonsuz Teşekkür Ediyoruz BARIŞ Fm

Eren KARA

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.