BAFRA PİDESİ İÇİN SÖZLEŞMELERE DEVAM

BAFRA PİDESİ İÇİN SÖZLEŞMELERE DEVAM

İstanbul’da faaliyetini sürdürenBafra Pidecisi (Halil Uçar) Salonu Bafra Pidesi üretebilmek için Bafra TSO ile sözleşme imzaladı.

A+A-

 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “coğrafi işaret” olarak tescillenen “Bafra Pidesi” üretimi yapmak isteyen firmalar Bafra TSO ile sözleşme imzalamaya devam ediyor.
İstanbul’da faaliyetini sürdüren Bafra Pidecisi (Halil Uçar) Salonu Bafra Pidesi üretebilmek için Bafra TSO ile sözleşme imzaladı.

Sözleşme Bafra TSO’ da Bafra Pidecisi işletmesi adına Süleyman Koç  ve Bafra TSO Genel Sekreter Yardımcısı Talip Şahin tarafından imzalandı. 
Genel Sekreter Yardımcısı Talip Şahin Bafra Pidesi Logolu Levhayı taktim ederken “İşletmenize hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.
Firmalarla sözleşme imzalamalarının nedeninin Bafra Pidesinin damak tadının bozulmadan üretilmesi olduğunu ifade eden  Şahin “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak önümüzdeki günlerde de İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve diğer illerde faaliyet gösteren ve Bafra Pidesi üreten firmalara bilgilendirme yazıları gönderilerek ,Odamızla sözleşme imzalamaya davet edilecektir. Böylelikle Bafra Pidesinin özelliği bozulmadan her yerde aynı damak tadıyla üretilecektir” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.