Bafra pazaryerleri başkanı Ertan ATAN ile özel röportaj

Yaptığı çalışmalar ve projelerle pazarcı esnafı tarafından daima takdir gören Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan,’’Yerli esnaf, pazarcı esnafı candır’’diyerek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

A+A-

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar yönetimi ile birlikte yaptığı çalışmalar ve projelerle pazarcı esnafı tarafından daima takdir gören Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan,’’Yerli esnaf, pazarcı esnafı candır’’diyerek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Başkan Ertan Atan,’’Bafra’da büyük Pazar, Kemalpaşa Pazarı ve şehrin değişik yerlerinde belli günlerde açılan pazar yerlerimiz mevcuttur. Pazarcı esnafı sabahın erken vakitlerinden akşamın geç saatlerine kadar Bafra ve Bölge halkına hizmet vermektedirler.
Yerli esnaf ve pazarcı esnafı candır. Üstünüzde yeterli para olmasın pazarcı esnafından istediğiniz ürünü alıp daha sonra getirebilirsiniz.
Bafra ovasında yetişen kış sebzelerimiz tezgahlarımızı süslemeye başladı. Bafra Ovası bereketli bir ovadır.’’dedi.

bafra-pazar-yerleri-esnaf-odasi-baskani-ertan-atan-ile-ozel-roportaj-1.jpgbafra-pazar-yerleri-esnaf-odasi-baskani-ertan-atan-ile-ozel-roportaj-2.jpgbafra-pazar-yerleri-esnaf-odasi-baskani-ertan-atan-ile-ozel-roportaj-3.jpgbafra-pazar-yerleri-esnaf-odasi-baskani-ertan-atan-ile-ozel-roportaj-4.jpgbafra-pazar-yerleri-esnaf-odasi-baskani-ertan-atan-ile-ozel-roportaj-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.