Bafra Paintball ile eğlence ve adrenalini doruklarda yaşayın

Eğlence ve adrenaline düşkün gençler, Bafra Paintball’da buluşuyor.

A+A-

Son yıllarda gençlerin büyük ilgisini kazanan paintball sporu sadece gençlerin değil her yaş grubuna hitab ederek yoğun ilgi topluyor. Spor ve sosyalleşme adına bir araya gelen gençler Bafra Paintball’de buluşuyor. 

Dünyada yaygın bir şekilde oynanan Paintball, bir takım ve strateji oyunudur. Ülkemizde de büyük ilgi ile oynanan Paintball sporu artık Bafra'da güvenilir bir ortamda oynanıyor. Amaç, havalı tüfek ile boya dolu toplar atarak rakip takımı yenmek. Açık alanda oynanan eğlenceli oyunu Bafralıların ayağına kadar getirdik diyen Bafra Paintball, herkesi paintball oynamaya davet ediyor. 

Sistemsel ve çalışmalarını rezervasyon ile yürüten Bafra Paintball, gerekli tedbir ve önlemler alınarak Osmanbeyli Mahallesi Samsun-Sinop Karayolu üzeri Delta Park’ta hizmet vermeye devam ediyor.

Rezervasyon numarası: 0554 925 15 45 

PAINTBALL NEDİR ?

Paintball, kişilerin bireysel olarak ya da takımlar halinde rakiplerini yenmek için yarıştıkları bir spordur. Daha genel tanımıyla karşılıklı 2 takımın çeşitli senaryolara bağlı kalarak birbirlerine karşı oynadıkları bir grup oyunudur. ‘’Paint’’ ve ‘’Ball’’ kelimelerinin birleşmesiyle meydana gelen bu İngilizce kökenli kelime ‘’Boya topu’’ anlamına gelmektedir.

Oyuncular paintball tabancaları tarafından fırlatılan içi suda çözünür boya dolu jelatin kapsüller ile rakiplerini vurarak oyunda ilerler. Paintballlar zehirsiz, çevre dostu, suda çözünür polimerden yapılmıştır. Oyun genelde düzenli gerçekleştirilen yarışma organizasyonları, turnuvalar, profesyonel takımlar ve oyuncular seviyesinde profesyonel bir spor olarak oynanmaktadır.

Oyunlar değişen büyüklüklerdeki açık ya da kapalı sahalarda oynanabilir. 
Basitçe oynanabilen ve genelde sahalarda uygulanan iki tip senaryo mevcuttur. Bunlardan biri karşı takımın bayrağını ele geçirme amacıdır. Bu senaryoda hangi takım karşı takımın bayrağını vurulmadan ele geçirirse o takım skor olarak öne geçmekte ve avantaj sağlamaktadır. Bir diğeri ise tek bir bayrağın ortada sabitlenmesi ve her iki takımın da aynı bayrağa yönelmesi ve alması şeklindedir. Bu senaryoda da bayrağı alıp kendi başlangıç noktasına vurulmadan varan takım skor elde etmiş olur.

6-287-001.jpg5-399-001.jpg13-030-001.jpg12-051-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.