BAFRA ÖZEL ADAY EĞİTİM KURUMLARINDA POLAT DOĞRU SÖYLEŞİSİ

BAFRA ÖZEL ADAY EĞİTİM KURUMLARINDA POLAT DOĞRU SÖYLEŞİSİ

Bafra’da lise, ortaokul ve özel öğretim kursları olarak faaliyet gösteren ADAY EĞİTİM KURUMLARI, tarafından organize edilen, ‘’Sınavdan Önce Kendini Bul’’ ve ‘’Sınavlarda Mutlu ve Başarılı Çocuklar İçin’’ konulu söyleşi Sayın Polat Doğru tarafından veriml

A+A-

Bafra’da lise, ortaokul ve özel öğretim kursları olarak faaliyet gösteren ADAY EĞİTİM KURUMLARI, tarafından organize edilen, ‘’Sınavdan Önce Kendini Bul’’ ve ‘’Sınavlarda Mutlu ve Başarılı Çocuklar İçin’’ konulu söyleşi Sayın Polat Doğru tarafından verimli ve bir o kadar da eğlenceli bir konuşma gerçeleştirildi.

TRT’ de program danışmanı ve metin yazarlığı yapmış olan Polat Doğru aynı zamanda Doğan Cüceloğlu’ nun ‘’ Ailem ve Yaşam’’ programının editörlüğünü yapmıştır. ‘’Kendin Ol, Hayatı Keşfet’’ kitabı yayınlanmıştır.

14 Mart gündüz saat 14:00 de öğrenciler için, akşam saat 19:00 da ise veliler için hazırlanan program da yüksek katılım gerçekleştirildi. Program sonunda konuklar için kitaplarını imzalayan Polat Doğru katılımdan dolayı çok memnun kaldığını dile getirdi.

Okul yönetimi de program için Polat Doğru’ya bir plaket ile teşekkür etti.

bafra-aday-kurumlari-2-001.jpgbafra-aday-kurumlari-3-001.jpgbafra-aday-kurumlari-1-001.jpgbafra-aday-kurumlari-4-001.jpgbafra-aday-kurumlari-5-001.jpg

aday-okullari-1-001.jpgaday-okullari-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.