Bafra Özcenur Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklarından iş insanı Gökhan Hacıoğlu, Rüstem Meral ile Uzman Psikolog (Doçenç Adayı) Öznur Kitapcı’nın eğitim kurumu düzenlenen törenle açıldı.

A+A-

Açılış konuşmasını Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucularından Uzman Psikolog (Doçent Adayı) Öznur Kitapcı yaptı.

Kitapcı,’’ Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin açılışına katılımınızdan duyduğumuz gururu bildirerek kurumumuz adına hepinize teşekkür etmek isteriz. Açılımıza katışarak bizleri onurlandıran siz değerli davetlilere teşekkür ederek konuşmama başlamak istiyorum. Öğrencilerimizin ve velilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğu inancı ile Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini hazırlarken bir özel eğitimde olması gereken her şeyin tam ve eksiksiz olması için elimizden geleni yaptık. Ve yapmaya da devam edeceğiz.

Bu inançla kurumumuzu oluştururken, kadromuzda uzman öğretmenlerimiz, özel eğitim alan hocalarımız, rehber öğretmenimiz, fizyoterapistlerimiz, çocuk gelişimcisi, el sanatları öğreticilerimiz ve diğer personel arkadaşlarımızla birlikte toplam 24 personel olmak üzere, alanında uzman profesyonel bir ekiple çalışarak Bafra İlçemizde Ülkemizde parmakla gösterilebilecek bir kurum ortaya çıkarmanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplamda 32 odası bulunan kurumumuzda 19 derslik sınıfı, 6 adet grup odası mevcuttur. Her grubun tanısı ayrılarak eğitim faaliyeti sürdürülmektedir. Aynı zamanda Türkiye’de tüm rehabilitasyon merkezlerinden desteklerini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye Bafra Özel Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimiz adına en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı konuşmasında,’’ İlk başta böyle anlamlı açılışta burada olmanın mutluluğunu belirtmek isterim. Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklarından genç iş insanı Gökhan Hacıoğlu ve Rüstem Meral ile Uzman Psikolog (Doktora Adayı) Öznur Kitapcı’ya huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

İlgiye daha fazla ihtiyaç duyan çocuklarımıza ve özel eğitim gereksinimi olan bireylerimize hizmet vermek için Alparslan Mahallemizde hizmete giren Özcenur Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. Engellilerin, hayatın içinde daha fazla olabilmeleri ve kendine yetebilir duruma gelebilmesi için azimle ve özellikle sabırla çalışan herkesi tebrik ediyorum.

Engelli vatandaşlarımız bizim için her zaman kıymetlidir ve onların sorunları bizim sorunlarımızdır. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmanın gayreti içindeyiz" diye konuştu. Birlik ve beraberliğimiz ile her engeli ortadan kaldırmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,’’ Hayat, insanların önüne bir takım engellerle çıkar. Engelleri aşmanın ilk adımı da sorumlukları paylaşmaktır. Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkanlar, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin ve insana verilen değerin belirgin yansımasıdır. Bizler de, eğitim camiası olarak, engelli öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, çalışanlarımızın eğitim ortamlarının en iyi düzeye yükseltilmesi ve toplumsal hayata katılımlarının arttırılması için üstün gayret içerisindeyiz.Engelli olmak, bir eksiklik veya kusur değildir. Onların farkında olmak, ona verilebilecek en anlamlı hediye olacaktır ve aslında en büyük engel sevgisizliktir. Onların hayatını kolaylaştırabilmek bir görevden çok hepimizin vicdani sorumluluğudur.

Engelsiz bir Dünya" hedefine ulaşmak ümidiyle bütün engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Bu kurumu açarak özel bireylere eğitim vermelerine vesile olan Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklarından Gökhan Hacıoğlu, Rüstem Meral ile  Uzman Psikolog (Doktora Adayı) Öznur Kitapcı’ya da huzurlarınız da teşekkür etmek isterim’’diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra ise açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı ve Bafra Kahveciler  Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş,  İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, MHP Bursa Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı İlker Aras, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, CHP Bafra İlçe Meclis Üyesi Erhan Akbulut, MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Naci Sürmeli, Bafra Çeltik Komisyon Üyesi ve DEREBEY Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Derebey ve Bafra Özcenur  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklarından Gökhan Hacıoğlu, Rüstem Meral ile  Uzman Psikolog (Doktora Adayı) Öznur Kitapcı hayırlı olsun dilekleri ile kestiler. Açılışın peşinden Bafra Özcenur  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin içi ve sınıfları gezildi. Öğrencilerin yaptıkları çalışmalar yerinde incelendi. Özel öğrencilerle sohbet edildi. Açılış programı ikramların sunumu ve anı fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi.

Açılışa ayrıca Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Alaçam Dernekler Federasyonu (ALDEF) Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Bilgin, Bafra Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Alparslan Mahallesi Muhtarı Yalçın Kurtça, ALTINKAYA YEMEK FABRİKASI  Kemal Yıldırım-Sezai Şener, KARAGÖZ İLETİŞİM Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz, ŞAHİN MATBAA Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Şahin KILIÇ Elektrik Salih Kılıç, İş insanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Lovely Butik Hotel Yakekent işletmecisi Hasan İnce ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 

Bafra Özcenur Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Bafra Özcenur Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Bafra Özcenur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklarından iş insanı Gökhan Hacıoğlu, Rüstem Meral ile Uzman Psikolog (Doçenç Adayı) Öznur Kitapcı’nın Bafra Alparslan Mahallesi’nde eğitim kurumu düzenlenen bir törenle açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.