Bafra Otogarında sıkıntılar bitmiyor

2017 yılında dönemin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Bafra’ya yeni otogar müjdesi vermiş,  İki üç yıl içerisinde bu kötü otogarı Bafra'nın içerisinden çıkartacağız demişti.

A+A-

2017 yılında dönemin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Bafra’ya yeni otogar müjdesi vermiş,  İki üç yıl içerisinde bu kötü otogarı Bafra'nın içerisinden çıkartacağız demişti.

Yeni otogarın eski Çetinkaya Belediyesi yerleşkesinde olacağını söylemiş, aradan geçen 4 yılda ise ihalesi 2 kez ertelenmişti. Hatta otogarın içerisinde, dev otopark, bekleme salonu, kafeterya, 88 adet misafir araç park etme yeri dahi olacaktı.

OTOGARIN BAKIMI DA YAPILSA BİNA ESKİ DİKİŞ TUTMUYOR

Yeni otoparkın yeri ve ihalesi iki defa değiştirilmiş, bir sonuç alınamamıştı. Son Büyükşehir Belediye Başkanı seçimlerinde başkan olan Mustafa Demir, mevcut otogarı modernize ederek yeni otogar projesini ise rafa kaldırmıştı.

Hatta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir basına servis ettiği haberde “Bafra Otogarı Modernize ediliyor” demiş ve haberin metninde ise şu satırlara yer vermişti. Bakım ve onarım çalışmaları devam eden ve tamamlandığında modern bir görünüme kavuşacak Bafra Otogarı’nda yoğun bir çalışma yürütülüyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kalite standartlarına uygun modern çalışmalara imza atıyoruz” dedi.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Bafra Otogarı’nda bakım ve onarım çalışmaları hızla sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından T1 Yetki Belgesi alınacak Bafra Otogarı standartlara uygun bir şekilde hizmete girdi.

BAFRA OTOGARI KAN AĞLIYOR

Bafra Otogarında bakım onarım yapıldı fakat eski bir bina olması nedeni ile hala tavanlarından sızıntılar var, Otogar esnafı ise şunları söylüyor, siz asıl bir yağmur yağdığında gelip buraya bakın her yerden su akıyor, hadi yeni otogarı yapmadınız bari bakım onarım işini adam gibi yapsalardı” dedi.

ÇEVRE ESNAFLAR KAN AĞLIYOR

Çevrede bulunan market, esnaf lokantası kapanma tehlikesi ile karşı karşıya, çevrede bulunan esnaflar ise, burayı adete bir cezaevine çevirdiler, eskiden burada iş yapıyorduk, evimize ekmek götürüyorduk ama şimdi dükkanımızı bazen siftah yapmadan kapatıyoruz. En azından esnafların olduğu tarafa bir giriş yeri yapsalardı, ama onu da yapmadılar” dedi.

HABER: Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum