BAFRA OSB’DE ŞOK İSTİFA!

BAFRA OSB’DE ŞOK İSTİFA!

Bafra ilçesinde Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın Bafra Karma Medikal OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden geçtiğimiz hafta istifasının istenmesi kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı.

A+A-

İMZA KAMPANYASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Osb Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş Bafra Karma Medikal OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının istenmesi kamuoyunda şok etkisi yaratırken, yatırımcılar ise karardan vazgeçilmesi için imza kampanyası başlatmışlardı.
Sıcak gelişmelerin ardından istifasını sunan  Kocabaş çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ŞEHRİMİN ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR
Kocabaş,’’Geçtiğimiz günlerde Samsun Valisi Dr.Zülkif Dağlı’nın Organize Sanayi Bölgeleri’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kendisinin görev yapmak istemesi sebebiyle yönetim kurulundan bir kişinin istifası istenmiş sayın valiye verilen listede şahsımın adı zikredilmiştir. Neden OSB temsilci ismi  verilmişti? Buna tepki olarak, Bafra OSB’de Bafra ve bölgesinde tepkiler çoğalmaya başladı. Gerek sosyal medya hesaplarından, gerekse telefonlarla arayarak gerekse bizleri ziyaret ederek bizlerin yanında olduğunu belirten tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Almış oldukları karar ile Bafra OSB firmalarının taleplerini görmezden gelen Bafra yöneticilerini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 

Bafra OSB’de yönetimin belirsizlik süreciyle işlerin aksamaması, Devletimizin temsilcisi olan Samsun  Valisi sayın Dr. Zülkif Dağlı’nın Organize Sanayi  Bölgesinde görev alabilmesi için hakkımdan feragat ederek istifamı sunuyorum.
Bugüne kadar yapmış olduğum çalışmalar ve projelerle sadece Bafra ve bölgemize katma değer sağlayarak çalıştım. OSB’nin geleceği ve Bafra için hiç bir zaman taşın altına elimi koymaktan çekinmedim. Bugünden sonra da şehrimiz için iş insanlarımızla birlikte her platformda çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isterim.’' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum