Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Kayseri’de

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Kayseri’de

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Gene Merkezi 10 Üyesi ile gerçekleştirdiği Nevşehir, Ürgüp gezilerini tamamladı.

A+A-

 

Dernek Başkanı Yıldız Kaya ve Dernek Üyeleri Kayseri’ye geçerek gezilerine start verdi.

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Gene Merkezi İlk Olarak Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezi Başkanı Osman Kılıç’ı makamında üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezi Başkanı Osman Kılıç Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkezi’nin Kayseri İline ve Genel Merkezine yapmış oldukları ziyaretten oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Kılıç Konuşmasında şu sözleri dile getirdi “Altı Yıldır Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezinin Başkanlığını yürütmekteyim. Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkez Başkanı Yıldız Kaya ve Üyelerin Kalkıp Samsun’dan Bafra’dan gelmeleri Bizleri tanımaları bizleri onurlandırmıştır. Ben Yıldız Kaya Hanımı Yıllardır Abla olarak tanıdım. Bu camiada güzel hizmetleri olan bir arkadaşımız, bir ablamızdır. Yıldız Kaya Başkanımız bizlerin her zaman yol göstericileridir. Bizlere her zaman her konuda bilgi destekleri olmuştur. Dernek üyeleri ile birlikte yapmış oldukları bu gezi ve ziyarette Başkan Kaya’nın üyeleri ile tanışma fırsatını bulduk. Bafra Kaymakamı Ali Katırcı Bey’in desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkez Başkanı Yıldız Kaya ise konuşmasında “Bilindiği üzere Nevşehir, Ürgüp gezimizi üyelerimiz ile birlikte tamamladık. Üyelerimiz ile birlikte sizlerde şahit oldunuz çok güzel vakit geçirdik. Nevşehir gezimizi bitirerek, Kayseri gezimize başladık. Kayseri gezimizde Bizleri konuk eden Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezi Başkanı Osman Kılıç’a çok teşekkür ederim. Bizleri bugün Kayseri Erciyes dağını yakından görmemize vesile oldu. Kayseri’nin tarihini bizlere yakından inceletti” dedi.

Yıldız Kaya konuşmasına şu sözlerle devam etti “Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezi Başkanı Osman Kılıç bey Kayseri’de engelliler için güzel bir çalışma başlatmış. Engelliler için konutlar yapıyor ve engellilerimizi ev sahibi yapıyor. Gerçekten çok bir çalışma balatmış. Ben kendisini yürekten kutluyorum” dedi.

Kayseri Anadolu Sakatlar Derneği Genel Merkezi Başkanı Osman Kılıç Dernek binasında ağırladığı Bafra Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Merkez Başkanı Yıldız Kaya ve Üyelerini Engelliler için yaptırmış olduğu konut inşaat dairelerini gezdirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.