Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulunda MEB ve TÜBİTAK İşbirliğiyle düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı.

A+A-

Bafra Nazmiye Demirel  Ortaokulunda MEB ve TÜBİTAK İşbirliğiyle düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı.
Bafra ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK İşbirliğiyle  düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı Bafra Nazmiye Demirel  Ortaokulunda gerçekleştirildi. 


Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulunda 11 alanda 17 projeyi 33 öğrenci 15 danışman öğretmen nezaretinde hayata geçirip  fuarda sergilediler.
Proje yürütücülüğünü Necdet Kağıt’ın  yaptığı bilim fuarındaçok sayıda proje sergilendi.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başladı.
Çok sayıda projenin sergilendiği TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı öncesi konuşan Bafra Nazmiye Demirel Ortaokul Müdürü Murat Önder,''Bilim Fuarları öğrencilerin danışman öğretmen rehberliğinde kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerinde araştırma yapabilecekleri,araştırmalarını sergileyebilecekleri,eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır.
Bu amaç doğrultusunda  açılışını yaptığımız  fuarımızda 11 alanda 17 projeyi 33 öğrencimiz 15 danışman öğretmenin nezaretinde özverili çalışmalarını ortaya koydular. Bilim fuarımızda TÜBİTAK 4006 için hazırlanan projelerin dışında öğrencilerimizin hazırladığı görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi de sizleri bekliyor olacak.

Sevgili öğrenciler, biliniz ki, yeryüzünde hiçbir icat sıfırdan var olmamıştır. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Eminim ki proje çalışmalarınızın her biri ileride başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağıdır.Değerli konuklar, proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve öğrencilere teşekkürlerimi sunarken gelecek yıllarda daha çok projeyle fuarımızın geleneksel hale gelmesini temenni ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.''diyerek sözlerini tamamladı.
Bilim insanlarının gösterisinin ardından kurdele kesimi ve açılış gerçekleştirildi. Projelerinin sergilenmesinin ardından program sona erdi.
Bafra Nazmiye Demirel  Ortaokulunda Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve okul müdürlerinin katılımı ile TÜBİTAK bilim fuarının açılışı gerçekleştirilirken, yapılan projeler ise gezilerek öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür edildi.  
Bilim Fuarını inceleyen protokol ve misafirler, projeleri çok beğendiklerini ve öğrencileri özgüvenleri nedeniyle tebrik etiklerini söylediler.

 

bafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-001.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-002.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-003.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-004.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-005.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-006.jpegbafra-nazmiye-demirel-ortaokulunda-tubitak-bilim-fuari-acildi-007.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.